Ελεονώρα Μελέτη: Το δημόσιο ξέσπασμα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Η Ελεονώρα Μελέτη αποτελεί μία από τις γυναίκες της εγχώριας showbiz που δεν έχουν κανένα κόμπλεξ με την εμφάνισή τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια δημοσιεύει στα social media φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ αλλά και φίλτρων.

Ωστόσο, η Ελεονώρα Μελέτη δέχεται συνεχώς αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η νέα παρουσιάστρια του Mega – όπως ανακοινώθηκε επίσημα πριν μερικές μέρες – δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει άβαφη και φυσική, αναφέροντας στη λεζάντα όλα τα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται κατά καιρούς από αγνώστους.

«Γριά», «μπάζο» «Παναγία μου ασχήμια όταν δεν βάφεσαι» «γιατί δε φτιάχνεις τη μύτη σου;» Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω κάποιες φορές σε πιο φυσικές φωτογραφίες. Απαντάς; Θα με ρωτήσετε.

Σπάνια. Πολύ σπάνια. Κ αν απαντήσω συνήθως δίνω μια ευχή.

Μεγαλώνοντας οι καλοθελητές να είναι σαν να έχουν περάσει από πάνω τους όλα τα φίλτρα του ινσταγκραμ, απλά συνιστώ να ρετουσάρουν καλά κ τη ψυχή τους γιατί τα σκ_#%*α όσα φίλτρα κ αν βάλεις παραμένουν σκ_#%…

Όχι γιατί δεν άφησαν ένα σχόλιο κολακείας, αλλά γιατί άφησαν ένα σχόλιο που δίνει αρνητικό κ ρατσιστικό πρόσημο στις ώριμες γυναίκες, τις γυναίκες που αγαπάμε περισσότερο το φυσικό, και σε όσους αντί για γαλλική έχουμε παπαγαλική μυτούλα!» απάντησε αφοπλιστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Read More

And More