Ελεονώρα Μελέτη: Το μαγικό καλοκαίρι που ζει με την κόρη της! Το ξεχωριστό μήνυμα για την Αλεξάνδρα

Το δεύτερο καλοκαίρι περνάει η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με την αγάπη της ζωής της… την μικρή Αλεξάνδρα! Από την ημέρα που ήρθε στη ζωή η κόρη της, τα πάντα άλλαξαν για την παρουσιάστρια. Η ζωή της απέκτησε ένα καινούργιο νόημα και οι στιγμές ευτυχίας διαδέχονται η μία την άλλη. Μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη απέκτησαν μια υπέροχη οικογένεια και όλοι μαζί πορεύονται στη ζωή με αγάπη και ενθουσιασμό για όλα τα νέα πράγματα που πρόκειται να έρθουν.

Αυτές τις ημέρες, η Ελεονώρα Μελέτη κάνει διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και μαζί με τον Θοδωρή και την κόρη τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η παρουσιάστρια του Alpha βρίσκεται όλη μέρα στην πισίνα και κάνει δροσερές βουτιές με τον άντρα της ζωής της και την μικρή Αλεξάνδρα! Η κόρη του ζευγαριού όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο τρελαίνει τους γονείς της με τα νάζια της και όπως καταλαβαίνεις, οι γονείς της, της κάνουν όλα τα χατίρια!

Η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία από τις διακοπές τους, όπου ποζάρει με την μικρή της πριγκίπισσα με φόντο το μαγικό ηλιοβασίλεμα. Το στιγμιότυπο συνόδευσε με ένα ξεχωριστό μήνυμα για την Αλεξάνδρα: “Λένε πως το καλύτερο ηλιοβασίλεμα είναι στη Σαντορίνη, άλλοι επιμένουν πως στο Χαλεκουλανι είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, μερικοί παραμένουν πιστοί στο ηλιοβασίλεμα του Key west. Εγώ ξέρω πως το ένα κ μοναδικό ηλιοβασίλεμα είναι αυτό”.

Η φωτογραφία μας έκανε να… λιώσουμε!

Οι βουτιές της παρουσιάστριας

Παππούς και εγγονή!

Read More

And More