Ελεονώρα Μελέτη: To μήνυμα για την νέα χρονιά αγκαλιά με την κόρη της!

Με την μικρή της πριγκίπισσα την 20 μηνών Αλεξάνδρα της και τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη υποδέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη το νέο χρόνο. Η γνωστή παρουσιάστρια που ταξίδεψε φέτος πρώτη φορά στο εξωτερικό με την κόρη της έστειλε τις ευχές της με τον πιο γλυκό τρόπο και μετέφερε το δικό της μήνυμα για τη νέα χρονιά.

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία απείχε από τα social media κατά τη διάρκεια των εορτών, θέλοντας να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, αποφάσισε σήμερα να ευχηθεί στους followers της στο Instagram για τη νέα χρονιά.

Με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της Αλεξάνδρας και με μια ανάρτηση όλο νόημα η Ελεονώρα ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους:

«Κάπου σε αυτό το σημείο, ενώ χουζουρεύουμε αγκαλιά με όλο το ζωικό βασίλειο και κυρίως τις μαμαιμούδες που τις κουβαλάμε και τις δυο μαζί απαραιτήτως, συνειδητοποίησα πως δεν έχουμε ανταλλάξει ευχές. Δεν έχω την απόλυτη σχέση με τα social, θα έχετε προσέξει πως τα ποστ και τα stories δεν είναι σε καμία περίπτωση μέρος της καθημερινότητας μου, ειδικά σε περίοδο διακοπών και ανάπαυλας. Οι ευχές, όμως, λένε, δίνονται μέχρι και 40 μέρες μετά το πέρας των εορτών! Εύχομαι, λοιπόν, μέσα από την καρδιά μου καλή χρόνια σε όλους!

Και όταν λέω καλή, εννοώ μια χρόνια με υγεία, σωματική και ψυχική και από εκεί και έπειτα εύχομαι μια χρόνια εμπλουτισμένη με όλα όσα ο καθένας χρειάζεται για να νιώθει ολοκληρωμένος και ικανοποιημένος από τη ζωή. Εύχομαι σε όλους να απολαύσουν τις καλές στιγμές της νέας χρονιάς, να ανταπεξέλθουν με σθένος στις οποίες δυσκολίες και να θυμούνται πως όλοι είμαστε από εδώ περαστικοί, ζώντας μια ζωή που στο βάθος του αέναου χρόνου ενός σύμπαντος που υπήρχε πριν από εμάς και θα εξακολουθεί να υπάρχει και μετά την πορεία μας, μοιάζει και είναι μικρή… καλή χρόνια!»

 

Read More

And More