Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμά της για τον κορονοϊό και ο προβληματισμός για την ανατροφή των παιδιών

Η ελληνική κυβέρνηση, μαζί με όλες τις υπόλοιπες κυβερνήσεις ανά τον πλανήτη, παίρνει τα κατάλληλα μέτρα με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του φονικού ιού. Τα μέτρα, των οποίων την αυστηρότητα -αλλά και αναγκαιότητα- παραδέχεται ακόμα και η ίδια η κυβέρνηση και τα οποία περιλαμβάνουν από κλείσιμο όλων των σχολείων, έως κλείσιμο θεάτρων, κινηματογράφων και χώρων μαζικής εστίασης, δεν αρκούν από μόνα τους. Οι ελληνικές αρχές, με πρώτο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητούν από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, πραγματοποιώντας μόνο τις απολύτως απαραίτητες.

Η Ελεονώρα Μελέτη ακολουθεί πιστά και ευλαβικά της οδηγίες των ειδικών και τις περισσότερες μέρες τις περνά στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, και την κόρη τους, Αλεξάνδρα. Ως λάτρης των social media, μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά. Μέσα από τα instastories της, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Μεσάνυχτα” προχώρησε σε δύο αναρτήσεις σχετικές με το θέμα των ημερών, που θίγουν τους προβληματισμούς της.

«Μπορεί ο κορονοϊός να μας κρατάει σε απόσταση, ουσιαστικά όμως μας φέρνει πιο κοντά. Μέσα από τη φροντίδα και το νοιάξιμο για τον διπλανό μας αλλά και μέσα από την επιστροφή στο σπίτι. Σας μιλάω ως κάποια που ποτέ δεν φεύγει εύκολα από αυτό και ζει τη μαγεία του καθημερινά», έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Λίγο αργότερα, επέστρεψε με νέα ανάρτηση, στην οποία αποκάλυπτε πώς αυτό το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει στο σπίτι της, θα ρίξει όλο το βάρος της στο sites της. “Μένουμε σπίτι και το έριξα στη… μελέτη για νέες και εύκολες συνταγές. Σύντομα στο eleonora.gr” .

Τέλος, έθιξε έναν προβληματισμό της σχετικά με την ανατροφή των παιδιών, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το ότι πάντως χρειαζόταν ένας ιός για να αναζητήσουμε ξαφνικά δημιουργικούς τρόπους απασχόλησης των παιδιών, με ξεπερνά! Δηλαδή τις υπόλοιπες μέρες η τηλεόραση και το tablet είναι τα απόλυτα trends εντελώς απενοχοποιημένα;».

Read More

And More