Ελεονώρα Μελέτη: Βόλτα στην παιδική χαρά μαζί με την κόρη της Αλεξάνδρα! [pics]

Η Ελεονώρα Μελέτη την χρονιά που πέρασε έζησε την πιο σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της. Πριν 9 μήνες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Θοδωρή Μαροσούλη και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η μικρή Αλεξάνδρα, αποτελεί την προτεραιότητα της παρουσιάστριας και είναι όλη της η ζωή. Παρά το αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα της, η Ελεονώρα, απολαμβάνει τον νέο της ρόλο και προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί να είναι δίπλα στο αγγελούδι της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Μετά τα Μεσάνυχτα”, φροντίζει να μην λείπει τίποτα στην κόρη της και κυρίως η παρουσία της, ως μαμά. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, που η Αλεξάνδρα έχει μεγαλώσει, οι δυο τους κάνουν συχνά τις βόλτες τους. Ο φωτογραφικός φακός τις συνέλαβε σε χαλαρές στιγμές στην παιδική χαρά, να διασκεδάζουν και να κάνουν κούνια. Η Ελεονώρα ήταν ντυμένη casual και είχε πιασμένα τα μαλλιά της και το χαμόγελο της, μαρτυρούσε την ευτυχία που βιώνει.

Φυσικά από την παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει η Φλορίντα Πετρουτσέλι με την κόρη της. Η Ελληνοιταλίδα δημοσιογράφος, που έγινε και αυτή μανούλα πριν από 6 μήνες, κάνει πολύ παρέα με την Ελεονώρα και στον ελεύθερο χρόνο τους συναντιούνται και κάνουν τις βόλτες τους.

Οι δύο λαμπερές κυρίες ήταν χαμογελαστές και δεν άφησαν λεπτό από τα μάτια τους, τις κόρες τους, οι οποίες έδειχναν να το διασκεδάζουν πολύ.

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More