Ελεονώρα Μελέτη: Βραδινή έξοδος αγκαλιά με τον σύζυγo και τον πεθερό της- Φωτογραφίες

Η Ελεονώρα Μελέτη την Παρασκευή 8/7 αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της στην εκπομπή Mega Καλημέρα, ενώ έδωσε ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβριο.

Η παρουσιάστρια πλέον είναι έτοιμη να απολαύσει το καλοκαίρι της μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαρουσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Μπορεί μέχρι στιγμής η Ελεονώρα Μελέτη να μην έχει φύγει για κάποιο νησί, μέχρι τότε όμως φροντίζει να περνάει δημιουργικά τον χρόνο της στην Αθήνα, μαζί με τον άντρα της ζωή της και την πριγκίπισσά τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμα από τις υποχρεώσεις τους, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές, καθώς θέλησαν να περάσουν λίγο χρόνο οι δυο τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης το απόγευμα της Τρίτης 12/7 αποφάσισαν να βρεθούν στη συναυλία της Άννας Βίσση στο θέατρο Άλσος, για να διασκεδάσουν με τα υπέροχα μουσικά κομμάτια της ταλαντούχας ερμηνεύτριας.

Οι δυο τους μάλιστα, κατά την άφιξή τους στο θέατρο, δεν δίστασαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και όπως θα δεις παρακάτω στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη δεν βρισκόταν μόνο ο σύζυγός της αλλά και ο πεθερός της, Ηλίας Μαροσούλης, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης του θεάτρου.

Οι τρεις τους έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενη και όπως θα δεις η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται πως έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση με τον πεθερό της με εκείνον να την αγκαλιάζει τρυφερά.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More