Ελεονώρα Μελέτη: Βόλτα στα βόρεια προάστια με την κόρη της, Αλεξάνδρα! [pics]

Η Ελεονώρα Μελέτη τον τελευταίο καιρό ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Πριν από 9 μήνες έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδάκι, το οποίο είναι καρπός του έρωτα της με τον Θοδωρή Μαροσούλη. Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει τον νέο της ρόλο και η κόρη της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της. Οι φετινές γιορτές ήταν σίγουρα οι καλύτερες για το ερωτευμένο ζευγάρι, αφού ήταν η πρώτη φορά που τις πέρασε μαζί με την μικρή Αλεξάνδρα.

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ελεονώρας να είναι αυξημένες, η ίδια όμως φροντίζει να μην λείπει τίποτα στην κόρη της και να περνάνε πολύ χρόνο μαζί. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την ευτυχισμένη μαμά μαζί με την Αλεξάνδρα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, να κάνουν τα ψώνια τους και να αγοράζουν δώρα. Η ευτυχία ήταν ολοφάνερη στο πρόσωπο της παρουσιάστριας, η οποία είχε συνέχεια στην αγκαλιά της την κόρη της.

Η Ελεονώρα λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος έκανε έναν απολογισμό και μοιράστηκε τις σκέψεις της και τα συναισθήματα της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην πει για ακόμη μία φορά πως ο λόγος που είναι ευτυχισμένη είναι η κόρη της.

“2018: μια χρόνια που είχε απ όλα! Απερίγραπτες στιγμές μοναδικής ευτυχίας, στιγμές απόγνωσης κ πανικού, ανθρώπους που μπήκαν στη ζωή μου κ κάποιους που έφυγαν από επιλογή τους, στιγμές επιβράβευσης και ικανοποίησης αλλά κ στιγμές προδοσίας κ απογοήτευσης. Μια χρόνια όμως που μετέτρεψε τα δύσκολα σε μαθήματα, κ τα όμορφα σε μια πηγή αστείρευτης ευτυχίας για την οποία μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι… Μια χρόνια που με άλλαξε για πάντα κ μου γνώρισε αυτό το μοναδικό πλάσμα που έχω τη χαρά να είναι κόρη μου! 2018 u” rocked! #myyear #mylife #mylove #mydaughter

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More