Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά! [pics]

Ερωτευμένη και πάλι είναι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και βλέπει τη ζωή… με διαφορετικό μάτι! Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού δικηγόρου Σπύρου Δημητρίου και τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού δημοσίευσε αποκλειστικά σήμερα το περιοδικό OK!

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού απαθανάτισε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου σε απόδρασή τους στα Κουφονήσια και οι δυο τους έδειχναν να είναι πολύ δεμένοι!

Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

O δικηγόρος ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris 1 της Σορβόννης και στην Ecole Normale Superieure. Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον τύπο και σε νομικά περιοδικά. Αποτελεί μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και είναι αντιπρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Μάλιστα, ο γοητευτικός δικηγόρος έχει βγει αρκετές φορές στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για θέματα που αφορούν την επικαιρότητα.

​​​​​​​Ειδικεύεται στο ποινικό δίκαιο, και πιο συγκεκριμένα ασχολείται με το κοινωνικό έγκλημα και με εγκλήματα ψυχιατροδικαστικής και καταλογισμού, υποθέσεις με ιδιαίτερο κοινωνικό ενδιαφέρον. Η εμπειρία και η εξειδίκευση του κ. Σπύρου Δημητρίου στο ποινικό δίκαιο, αποτελούν τα εχέγγυα για την πλήρη υποστήριξη των συνεργαζόμενων εντολέων του, ενώπιον όλων των δικαστηρίων πανελλαδικά.

Read More

And More