Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είναι ντροπιαστικό να ρωτάνε τον πατέρα μου αν θα κάνω παιδί»

Για τον τρόπο που τα μέσα ερμηνεύουν κάθε κίνηση και συμπεριφορά της μίλησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην εκπομπή “Στούντιο 4” όπου βρέθηκε καλεσμένη ενώ δεν έκρυψε και την ενόχλησή της με τις ερωτήσεις που επιμένουν να κάνουν οι δημοσιογράφοι στον πατέρα της για το αν θα κάνει η ίδια παιδί ή όχι.

«Ο καθένας θα πει ό,τι θέλει και δε με πολυβαραίνει. Έχει παραγίνει κιόλας όμως. Έχει αλλάξει πολύ το πράγμα. Πλέον, έχουμε φτάσει και σε σημείο να ερμηνεύονται από τον οποιονδήποτε τα πάντα. Εγώ είμαι και ένας άνθρωπος που και στα social και παντού, δεν έχω ενεργή δράση με την έννοια του να είμαι όλη μέρα καρφιτσωμένη στο κινητό μου.

Κάποια στιγμή νιώθω την ανάγκη να το κάνω για το κοινό που με παρακολουθεί αλλά και την εργασία μου που πλέον, καλώς ή κακώς διαφημιζόμαστε από αυτά. Δε μπορώ όμως να προσέχω 24 ώρες το 24ωρο μήπως τα μάτια μου δείξουν κάτι που κάποιος θα το παρερμηνεύσει. Ο καθένας σε βλέπει και λέει ό,τι θέλει. Σε βλέπουν να φοράς μαύρα και λένε, “α, είναι στεναχωρημένη”. Ο καθένας δίνει μια ερμηνεία δική του» είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Ο μπαμπάς μου μιλάει, δε μπορώ να τον φιμώσω. Μπορώ να δεχτώ ότι ο πατέρας μου έχει πει κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, που τα είπε αυθόρμητα γιατί είναι αυθόρμητος, και έχουν πάρει πολύ μεγάλη έκταση. Δε μπορεί να φτάνουμε τώρα στο 2023 που μιλάμε για δικαιώματα των γυναικών και να πηγαίνουν δημοσιογράφοι στον πατέρα μου και να του λένε, “απομακρυνθήκατε από το να γίνεται παππούς;”

Είναι λίγο ντροπιαστικό για μια γυναίκα. Δε γίνεται συνέχεια να μας προσδιορίζει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ προσωπικό. Το αν θα κάνεις παιδί ή όχι, δεν αφορά κανέναν και σίγουρα όχι τον πατέρα μου. Θα προτιμούσα να ρωτήσουν εμένα» ανέφερε σε άλλο σημείο η ερμηνεύτρια.

Read More

And More