Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Έτσι περνάει τα απογεύματα της καραντίνας η νιόπαντρη τραγουδίστρια (pic)

Για δεύτερη φορά μέσα στο 2020 ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με την πολιτεία να ανακοινώνει γενικό lockdown. Η τρέχουσα χρονιά μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη για τον πλανήτη, όμως για μερικούς ανθρώπους αποτελεί – για κάποιο σημαντικό λόγο – μία από τις πιο ξεχωριστές. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η γνωστή τραγουδίστρια παντρεύτηκε πριν από περίπου ενάμιση μήνα τον εκλεχτό της καρδιάς, Σπύρο Δημητρίου και απολαμβάνει κάθε στιγμή του έγγαμου βίου. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, η ίδια, εκτός από τα γυρίσματα του “The Voice”, ετοιμάζει και τα καινούργια της τραγούδια, συνεπώς περνά αρκετές ώρες στο στούντιο, αλλά και κάνοντας ραντεβού.

Νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας αποκάλυψε με ποιον σπουδαίο καλλιτέχνη συναντήθηκε σήμερα. Η τραγουδίστρια βρέθηκε με τον Σταμάτη Κραουνάκη στο σπίτι, γεγονός που μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram. Μάλιστα, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της: “Καφεδάκια…”.

Δες τη φωτογραφία:

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ποζάρει μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Read More

And More