Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Έτσι περνάει τα βράδια της καραντίνας με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου (video)

Βρισκόμαστε στα τέλη του 2020 και εν μέσω καραντίνας και πολλοί είναι εκείνοι που ψάχνουν να βρουν δημιουργικούς τρόπους για να περάσουν τον χρόνο τους ευχάριστα στο σπίτι.

Ανάμεσά τους και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον σύζυγό της, γνωστό δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, οι οποίοι χαλαρώνουν στο υπέροχα στολισμένο σπίτι τους (δες εδώ πώς το στόλισαν πρόσφατα!). Η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του The Voice αναρτά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, δίνοντας μια γεύση στους θαυμαστές της από το πώς περνά τον χρόνο της.

Το βράδυ της Τετάρτης, το ζευγάρι, μαζί με τον αγαπημένο τους σκυλάκο, κάθισε στο πιάνο και ο Σπύρος Δημητρίου έπαιξε για την Ελεωνόρα ένα αγαπημένο κομμάτι της Edith Piaf. Τράβηξαν σε βίντεο τις στιγμές και η ερμηνεύτρια το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Έχοντας κάποια όρεξη για ζωή
Αναμνήσεις…..
Τι να πω;
Τόσες νύχτες……
Τι να πω;
Πόσα μου λείπουν;
Πόσα φοβάμαι;
Πόσα αναζητώ;
Σπίτι. Θυμάμαι όσα αγαπώ και με κρατούν ζωντανή για όσα ονειρεύομαι .
Ευτυχώς υπάρχει αγάπη και αναμνήσεις!!!! @edithxpiaf
@jirashimosu και Πέτρο Ζούλια ευχαριστώ που χτυπήσατε την καρδιά μου και τώρα τολμώ να πω πως ακόμα πως παραμένω ζωντανή.
#home #singing #playmusic #mydog #mylove #mylife #edithpiaf #quarantine #stayhome #staysafe #memories @spyros_ddimitriou” έγραψε στη λεζάντα.

Δες το βίντεο:

Read More

And More