Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Νέος έρωτας για την αγαπημένη τραγουδίστρια;

Μια συνεργασία και μια δυνατή φιλία φαίνεται πως εξελίσσεται σε ένα τρυφερό ειδύλλιο. Ο λόγος για την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον ταλαντούχο μουσικό Γιάννη Χριστοδουλόπουλο. Οι δυο τους που συνεργάστηκαν όλο το καλοκαίρι, κάνοντας μια μεγάλη περιοδεία που  ολοκληρώθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου φαίνεται πως ήρθαν αρκετά κοντά, με το περιβάλλον τους να κάνει λόγο για νέο έρωτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, φήμες θέλουν την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο να έχουν έρθει αρκετά κοντά και λόγω των επαγγελματικών και καλλιτεχνικών τους υποχρεώσεων να περνούν πολύ χρόνο μαζί. Άνθρωποι από το περιβάλλον τους αναφέρουν την  ίδια στιγμή πως οι δυο τους ταιριάζουν πολύ και έχουν έρθει κοντά.

Προς το παρόν πάντως, κανένας από τους δυο δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Στο μόνο που έχουν αρκεστεί και οι δυο, λόγω της συνεργασίας τους είναι να μιλούν με πολύ καλά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Η πρώτη επαφή για τους δυο καλλιτέχνες αξίζει να αναφέρουμε πως έγινε το 2018 με μια συνεργασία για το τραγούδι «Αγάπη δεμένη» ενώ εκ τότε ακολούθησαν κι άλλες πολλές.

Read More

And More