Μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με πολλές εξορμήσεις, ο Νίκος Συρίγος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχουν επιστρέψει στην Αθήνα.
Η γνωστή τραγουδίστρια και ο δημοσιογράφος, απόλαυσαν τις διακοπές τους, φόρτωσαν τις μπαταρίες τους και τώρα είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το βράδυ της Παρασκευής 5 Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Συρίγος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα».
Στο τέλος της παράστασης το ζευγάρι βρέθηκε στα παρασκήνια για να συγχαρεί από κοντά τους πρωταγωνιστές αλλά και για να φωτογραφηθεί μαζί τους.
Ο Νίκος Συρίγος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, δεν δίσταζαν να ποζάρουν και οι δυο τους στον φωτογραφικό φακό, αφού πλέον είναι πιο διαχυτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δες τις φωτογραφίες
Φωτογραφίες: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ