Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι γονείς της την καμάρωσαν στη συναυλία της στου Παπάγου [pics]

Με μια ξεχωριστή συναυλία στο Κηποθέατρο υποδέχτηκε τον Αύγουστο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη! Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μας προσκάλεσε να τραγουδήσουμε παρέα τα αγαπημένα της τραγούδια αλλά και τραγούδια που είναι σαν δικά της και κρύβουν μέσα τους όλα όσα θέλει να μας πει.

Μπορεί λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού τα δεδομένα να άλλαξαν και οι καλλιτέχνες να μην κάνουν τις δεκάδες συναυλίες που πραγματοποιούσαν στο παρελθόν, ωστόσο δεν χάνουν το κέφι τους. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη φορώντας ένα μίντι στενό μαύρο φόρεμα και ένα ζευγάρι πέδιλα υποδέχτηκε το κοινό και μαζί ταξίδεψαν μέσα από τις μελωδίες της. Η γνωστή τραγουδίστρια εντυπωσίασε με τις ερμηνείες της κερδίζοντας έτσι το πιο θερμό χειροκρότημα.

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς, Γιάννης Ζουγανέλης και Ισιδώρα Σιδέρη. Οι δυο τους βρίσκονται πάντα δίπλα στην τραγουδίστρια, την καμαρώνουν και τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σύσσωμη την οικογένεια στο backstage της συναυλίας. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ποζάρει ανάμεσα στους γονείς της έχοντας στα χείλη της το μεγαλύτερο χαμόγελο.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More