Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Όλες οι φορές που την είδαμε δίπλα στον Σπύρο Δημητρίου πριν τις φήμες χωρισμού

Τέλος στις φήμες χωρισμού έδωσαν τα πλάνα με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας από την συναυλία της τραγουδίστριας δίπλα στον Αντώνη Ρέμο.

Ο σύζυγος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη βρέθηκε στα παρασκήνια περνώντας έτσι λίγο χρόνο με την αγαπημένη τους, πριν την εμφάνισή της στη σκηνή.

Δες το σχετικό πλάνο στο παρακάτω βίντεο:

Πρόσφατα μάλιστα το ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο με νέα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν, κάτι το οποίο διέψευσε πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και η Ελεωνόρα δεν θα μπει στη διαδικασία να κάνει κάποια δήλωση. Δεν υπάρχει λόγος. Οι φήμες ανήκουν στη σφαίρα φαντασίας επειδή δεν κυκλοφόρησε κοινή τους φωτογραφία σημαίνει ότι χώρισαν;» ανέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα Real Life.

 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο ποινικολόγος, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις Σπέτσες τον Οκτώβριο του 2020, ενώ έκτοτε έχουν κάνει αρκετές κοινές εμφανίσεις, κυρίως κατά την περίοδο του χειμώνα, μιας και τα καλοκαίρι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πραγματοποιεί εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Ιούνιος 2022: Καλεσμένοι σε γάμο

Απρίλιος 2022: Στη Μύκονο σε κοινή έξοδο με φίλους

Μάιος 2022: Στα σοκάκια της Μυκόνου

Μάιος 2022: Τρυφερά φιλιά στη Μύκονο

Απρίλιος 2022: Σε βραδινή έξοδο στην Αθήνα

Μάρτιος 2022: Έξοδος σε θεατρική πρεμιέρα

Δεκέμβριος 2021: Σε θεατρική πρεμιέρα

Οκτώβριος 2020: Στις Σπέτσες λίγο πριν τον γάμο τους

Σεπτέμβριος 2021: Κοινή εμφάνιση στο Ηρώδειο

 

Φωτογραφίες: NDP

 

 

Read More

And More