Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Αυτή την ώρα ο γάμος τους – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ιδιαιτέρως ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου αφού το ζευγάρι αποφάσισε να ενώσει σήμερα τις ζωές του στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Στην εκκλησία έφτασε πρώτα ο γαμπρός και στη συνέχεια η νύφη όπως άλλωστε προβλέπουν και τα έθιμα. Και οι δυο έφτασαν στον τόπο του μυστηρίου με καϊκι όπως άλλωστε και οι λιγοστοί καλεσμένοι τους.

Για αυτή την ξεχωριστή ημέρα, ο Σπύρος Δημητρίου επέλεξε να φορέσει λευκό κοστούμι και λευκά παπούτσια με μάυρο παπιγιόν ενώ η νύφη επέλεξε ένα επίσης ολόλευκο και ρομαντικό νυφικό.

Κάποιοι από τους κουμπάρους του ζευγαριού είναι ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας και η Σάννυ Μπαλτζή.

Το TLIFE βρίσκεται στις Σπέτσες και σου εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον 

  

 

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Μπορεί η σχέση τους να μη μετρά πολύ καιρό ωστόσο τα συναισθήματα του ενός για τον άλλο ήταν τόσο δυνατά που τους έκαναν να πάρουν την απόφαση να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Η είδηση του γάμου τους είχε γίνει γνωστή πριν μερικές εβδομάδες ωστόσο λίγες μέρες μετά ανακοίνωσαν πως αυτός αναβάλλεται με τον Γιάννη Ζουγανέλη μάλιστα να δηλώνει πως επιθυμία του ζευγαριού είναι να κάνει έναν παραδοσιακό γάμο χωρίς περιορισμούς και μέτρα προστασίας όπως επιτάσσει η κατάσταση λόγω κορονοϊού.

Όπως όλα δείχνουν όμως αυτό συνέβη σε μια προσπάθεια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου να κρατήσουν αυτή τη σημαντική για εκείνους μέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο βράδυ η γνωστή τραγουδίστρια και ο δικηγόρος πραγματοποίησαν το pre wedding party τους  με πολύ λίγους καλεσμένους. Εκεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, εμφανίστηκε φορώντας μία δημιουργία που έμοιαζε με νυφικό, με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της, πόζαρε χαμογελαστή στο πλευρό του Σπύρου Δημητρίου αλλά και μαζί με  φίλους τους

To παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο. Στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια. Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που διατηρεί στο Χαλάνδρι.

Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Όπως γράφει η εφημερίδα, οι δύο νέοι κεραυνοβολήθηκαν και πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ κουβεντιάζοντας. Την επόμενη ημέρα ξανασυναντήθηκαν, τη μεθεπόμενη το ίδιο και έπειτα από μια εβδομάδα, ο Σπύρος Δημητρίου όντας σίγουρος πως είχε βρει επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του, της έκανε πρόταση γάμου. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δέχτηκε και αφού εκείνος πήρε την έγκριση του Γιάννη Ζουγανέλη, μέσω τηλεφώνου, προχώρησαν αμέσως τις γαμήλιες διαδικασίες.

Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή. Διακοπές στα Κουφονήσια, ταξίδι στο χωριό του Σπύρου στη Θεσπρωτία για να γνωρίσει η Ελεωνόρα τους συγγενείς του, η δημοσίευση στην εφημερίδα «Εστία» της αναγγελίας του γάμου τους. Όσο για την κουμπάρα, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Σάννυ Μπαλτζή, η οποία έγινε αιτία να γνωριστούν.

Read More

And More