Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Το μεγάλο δημόσιο «ευχαριστώ» μέσα από τα social media!

«Νύχτες Καλοκαιριού» σε αγαπημένα μέρη της Ελλάδας περνά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ταξιδεύει το κοινό με τις μελωδίες της. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια συνεχίζει την περιοδεία της στην Ελλάδα και η αγάπη του κόσμου την έχει συγκινήσει.

Έτσι, μέσα από τα social media θέλησε να πει το δικό της δημόσιο «ευχαριστώ» και να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα σε όλους εκείνους που την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια!

«Όταν η ζωή σε ταξιδεύει και σου επιτρέπει να ανακαλύπτεις τον κόσμο δεν μπορεί παρά να νιώθω ευγνωμοσύνη! Συναντηθήκαμε, μετακινηθήκαμε, ανταλλάξαμε. Ευχαριστώ που κάνετε την ζωή μου πιο συνειδητή. Ευχαριστώ που μέσα από την επικοινωνία μαζί σας μπορώ να αισθάνομαι τυχερή και ευλογημένη. Ευχαριστώ που με βοηθήσατε να μην φοβηθώ να πάω κάπου. Κάπου οπουδήποτε.

Κάπου νέα, κάπου άγνωστα, κάπου χωρίς ζεστασιά, κάπου με χειμώνα, κάπου χωρίς αγάπη, κάπου με λατρεία, κάπου μαγικά, κάπου που βαριέσαι, κάπου που χάνεσαι, κάπου που δεν φοβάσαι ή κάπου που τρέμουν τα πόδια σου. Κάπου αλλού από εκεί που ήμουν. Ευχαριστώ……».

 

Read More

And More