Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Τόσο καιρό που γράφουν ότι είμαι έγκυος θα είχα κάνει τρίδυμα»

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και η δημοσιογράφος Ελένη Ευσταθίου συνάντησε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο «Στούντιο Ασωμάτων» όπου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, την εμπειρίας της από το The Voice αλλά και για τον λόγο που θέλουν όλοι να τη δουν να γίνεται μαμά.

«Δεν πέρασα καλά καθόλου. Δε μου άρεσε ούτε το κλείσιμο ούτε η ξεκούραση με τον τρόπο που μας βρήκε. Θα προτιμούσα να το είχα επιλέξει. Γι΄αυτό έχω τοποθετήσει κάπως στο κεφάλι μου ότι είναι καλό να φροντίζω μόνη μου να ξεκουράζομαι. Εγώ νόσησα κιόλας. Δεν ήταν κάτι ευχάριστο. Γενικά, είναι κάτι που θέλω να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Το The Voice δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Πέρασα καταπληκτικά. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα, είδα έναν καινούργιο χώρο, ξένο για εμένα. Νιώθω πολύ πιο οικεία πια με τον χώρο της τηλεόρασης και αυτή την έκθεση. Πολλές προτάσεις είχαν γίνει και στο παρελθόν αλλά το Voice ήρθε σε μια στιγμή που εγώ ήμουν έτοιμη γι’ αυτό» είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Στη συνέχεια μίλησε για τις ερωτήσεις που δέχεται για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε αν η ερώτηση για το πότε θα γίνει μαμά είναι κάτι που τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

«Δε με ενοχλεί να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή αλλά δε με φτιάχνει κιόλας. Είναι κάτι που ψιλοβαριέμαι να σχολιάζω τα ίδια και τα ίδια. Δε με ενδιαφέρει η ζωή κανενός, πόσο μάλλον η δική μου που πρέπει να την επαναλαμβάνω κιόλας. Δε ξέρω γιατί θέλουν να με δουν όλοι μαμά. Είδα προχθές την Δήμητρα την Παπαδοπούλου και της λέω, “εγώ πότε θα γίνω μάνα” γιατί γελάγαμε με όλα αυτά. Ίσως επειδή παντρεύτηκα γρήγορα το λένε, αλλά δε με φέρνει σε δύσκολη θέση, δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που θα με φέρει σε δύσκολη θέση.

Τόσο καιρό που το γράφουν θα είχα κάνει τρίδυμα. Μου λείπουν κάποια πράγματα ακόμα, θα ήθελα να ζήσω κάποια ακόμα πριν τη μητρότητα. Ο έγγαμος βίος είναι κάτι πολύ δημιουργικό και αυτό δε το περίμενα. Σε στιγμές έντασης δυστυχώς εγώ είμαι αυτή που κάνει πίσω. Δε θα το ήθελα» είπε.

Read More

And More