Ελεύθερη η Lindsay Lohan – Σήμερα επιστρέφει σπίτι της!

Αφέθηκε τελικά ελεύθερη η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ Lindsay Lohan. Η νεαρή σταρ που κατέληξε στη φυλακή και σε κλινική αποκατάστασης φαίνεται πως μπορεί να χαρεί πλέον την ελευθερία της.

Βέβαια, αυτό είναι σχετικό καθώς θα πρέπει να δίνει καθημερινά το “παρών” στην κλινική για το υπόλοιπο της ποινής που πρέπει να εκτίσει, με μοναδική διαφορά πως τα βράδια θα μπορεί να επιστρέφει στο σπίτι της.
Πως έχουν όμως τα πράγματα για την γνωστή ηθοποιό; Πριν λίγο καιρό, η Lohan οδηγήθηκε στο σοφρωνιστικό ίδρυμα Lynwood Correctional, όπου κρατήθηκε για 15 ημέρες και στη συνέχεια οδηγήθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης. Η 24χρονη ηθοποιός είχε κατηγορηθεί για χρήση ναρκωτικών και πρόβλημα αλκοολισμού και είχε μπει με πρωτοβουλία της δικαστή Marsha Revel σε πρόγραμμα εκπαίδευσης και συμμόρφωσης.
Αξίζει να σημειώσουμε πως τα συγκεκριμένα μαθήματα εκπαίδευσης για την αποτοξίνωση της από το αλκοόλ, είχαν επιβληθεί στην ηθοποιό όταν είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένη.
Ωστόσο, παρόλο που η ποινή που της είχε επιβληθεί ήταν 90 ημέρες φυλάκισης, η ίδια φαίνεται πως κατάφερε να βγει πολύ νωρίτερα. Βέβαια, οι αρχές δεν την αφήνουν εντελώς ελεύθερη καθώς θα πρέπει καθημετρινά να βρίσκεται στο κέντρο αποτοξίνωσης και να ακολουθεί την απαραίτητη θεραπεία, αλλά τουλάχιστον θα μπορεί να μετακινείται ελεύθερα και δεν θα είναι έγκλειστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η Lohan θα φύγει από την κλινική αποτοξίνωσηςτην Πέμπτη το βράδυ για να αποφύγει τους φωτογράφους…

Read More

And More