Ελευθερία Αρβανιτάκη: Η εξομολόγηση για τον πρόωρο θάνατο του πατέρα της

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για την κινηματογραφική ζωή του πατέρα της και για τα παιδιά της, για τα πάθη στη ζωή της και το τραγούδι.

«Η μητέρα μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδίστρια. Φοβόταν τις ουσίες και τις κακές παρέες. Την καταλάβαινα αλλά ήξερα τι έκανα», ανέφερε στη δημοσιογράφο Δέσποινα Τσόκου. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, αλλά και τη ζωή του, που ήταν «κινηματογραφική». Η ίδια αποκάλυψε πως δεν έχει πολλές μνήμες από εκείνον, καθώς τον έχασε, όταν ήταν 10 ετών. «Η ζωή του πατέρα μου είχε σκαμπανεβάσματα. Ο πρόωρος θάνατός του πιστεύω είχε σχέση με αυτά.. Δεν έχω πολλές μνήμες από εκείνον, νομίζω ήταν και μια άμυνα να ξεχάσω».

Κατόπιν, η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποκάλυψε πως έγιναν αλλαγές στη ζωή της. «Σκληραίνεις όταν πρέπει να κάνεις διαπραγματεύσεις και να ορίσεις τα πράγματα γύρω σου».

Σε ό,τι αφορά τη μητρότητα, δήλωσε πως είναι δύσκολο να έχεις παιδιά και να διαγράφεις μία πορεία. «Πότε αδικείται η οικογένειά σου, πότε η τέχνη σου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δήλωσε ότι πιστεύει πως η οικογένεια γίνεται με τα δύο παιδιά, όταν έχουν παρέα και μεγαλώνουν μαζί.

Read More

And More