Ελευθερία Ελευθερίου – Survivor All Star: Τα κλάματα, οι φαρμακερές ατάκες και τα ξεσπάσματα της τραγουδίστριας

Στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση στο Survivor All Star βρίσκεται για ακόμη μια φορά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στον τάκο μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη, τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Ρία Κολοβού, κάτι το οποίο προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκειά της, καθώς θεώρησε πως αδίκως είναι στη θέση αυτή. Ανεπιβεβαίωτα spoilers δείχνουν μάλιστα, ότι είναι εκείνη που τελικά θα συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους και θα αποχωρήσει.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης πριν από έναν μήνα περίπου. Κατά την είσοδό της, το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο ήταν τεταμένο, ενώ μέχρι και σήμερα δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ξεσπάει, και να εμπλέκεται σε έντονους τσακωμούς.

Στον αγωνιστικό χώρο, η Ελευθερία Ελευθερίου παθιάζεται, και όπου αισθανθεί αδικημένη, ξεσπά μπροστά σε όλους και μάλιστα με έντονο τρόπο. 

Ελευθερία Ελευθερίου – Οι φορές που την είδαμε να ξεσπά σε έντονες λογομαχίες με τους συμπαίκτες της.

Από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο η Ελευθερία Ελευθερίου έφερε τα πάνω κάτω.

Στην αρχή όλα έδειχναν να είναι ήρεμα μέχρι τη στιγμή που ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αποφάσισε να ρωτήσει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το θέμα που συζητιόταν περισσότερο στην Ελλάδα σε σχέση με το ριάλιτι. Τότε εκείνη του είχε πει πως αυτό που απασχολούσε περισσότερο ήταν το βίντεο με τις τρυφερές του στιγμές με την Καρολίνα Καλύβα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποκάλυψη αυτή, δεν έκρυψε την ενόχλησή της με τη στάση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

«Με την είσοδό μου ήθελα να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές και να είμαι κουλ. Περίμενα έστω μια κίνηση από κάποιο άτομο που μου οφείλει να μου πει κάποια πράγματα. Αυτή την κίνηση δεν την είδα… Ο Μάριος συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε γίνει γιατί θεωρούσε ότι όλο αυτό μπορεί να μην είχε παίξει ποτέ, μετά από αυτό εξακολουθεί να μην έρχεται καν να μου μιλήσει. Ξέρει ότι όλο αυτό το διάστημα έχει παιχτεί κάτι που με έχει πληγώσει και δεν έρχεται καν να μου μιλήσει» είχε πει σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Το θέμα όμως είχε λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν ο Σπύρος Μαρτίκας ενώπιον όλης της ομάδας είχε ζητήσει από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να μιλήσει και να πάρει θέση καθώς έχει εκθέσει δυο κοπέλες.

Ο Κύπριος παίκτης είχε εκνευριστεί, ζητώντας από τον Σπύρο Μαρτίκα να μην ανακατεύεται στις προσωπικές του υποθέσεις. Από τη δική της πλευρά, η Ελευθερία Ελευθερίου του είχε φωνάξει πως είναι “απαράδεκτος” και τον είχε αποκαλέσει “η ντροπή της Κύπρου” αποκαλύπτοντας μάλιστα πως τα τελευταία λόγια που της είπε πριν αναχωρήσει εκείνος από την Ελλάδα ήταν “αγάπη μου θα τα πούμε μέσα στο παιχνίδι”.

Λίγες ημέρες αργότερα ακολούθησε ακόμη ένας άγριος καβγάς, αυτή τη φορά ανάμεσα στην Ελευθερίου Ελευθερίου και τον Σπύρο Μαρτίκα, με αφορμή την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Η οικειοθελής αποχώρηση του νικητή του Survivor 2022 είχε κάνει αρκετούς από τους παίκτες να στραφούν κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου θεωρώντας τη υπεύθυνη για την απομάκρυνσή του μετά τα όσα του είπε για την προσωπική του ζωή.

«Μα δεν σταματάς να λες ψέματα. Δεν μπορώ να σου επιτρέψω. Δεν το καταλαβαίνεις; Στο δικό σου Survivor ήσουν κλέφτρα κι εδώ πέρα ήρθες ψεύτρα. Είσαι η πλέον αναξιόπιστη. Έφυγε ένας παίκτης φαβορί εξαιτίας σου», είχε πει ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Ελάτε παιδιά, δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι. Πάρτε τον από εδώ, δεν πάει καλά ο άνθρωπος. Είναι loco. Θέλω να βγω έξω. Είμαι εκτός εαυτού με αυτόν τον άνθρωπο» είχε απαντήσει με δάκρυα στα μάτια η Ελευθερία στο Survivor All Star.

 

Με αφορμή την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star, είχε φέρει «στα μαχαίρια» την Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο, όταν η πρώτη είχε αποκαλύψει πως ο Μάριος ήταν εκείνος που την είχε πιέσει να μιλήσει στον Στάθη Σχίζα, για να χαλάσει η ψυχολογία του και να οδηγηθεί στην οικειοθελή αποχώρηση.

Μιλώντας στην κάμερα, η Ελευθερία Ελευθερίου είχε τονίσει πως εξαπατήθηκε από τον πρώην της, ο οποίος δεν μπήκε καν στη διαδικασία να την υποστηρίξει όταν όλοι την κατηγορούσαν.

«Είμαι ξεκάθαρα πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου που μου έχω επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές. Στο παιχνίδι δεν ήρθα για κανέναν κακοπροαίρετα και ο άνθρωπος ο οποίος με έχει πληγώσει πιο πολύ από όλους, στάθηκα μπροστά και τον προστάτευσα να μην βγει τότε υποψήφιος και μιλάω ξεκάθαρα για τον Μάριο.

Μου φαίνεται ότι ο Μάριος δεν το σεβάστηκε αυτό. Δεν στάθηκε καν μπροστά από όλους, να έχει τα κότσια να πει «πως της μιλάτε έτσι» σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο. Πόσο μάλλον για μένα που με ξέρει πέντε χρόνια και έχουμε υπάρξει και μαζί. Δεν έχει την ανθρωπιά να το κάνει γιατί κοιτάζει ξεκάθαρα τον εαυτό του, να μην ανοίξει μέτωπα και τα λοιπά», είχε δηλώσει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Τα κλάματα στο τελευταίο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Ελευθερία Ελευθερίου ένιωσε άσχημα για τις τρεις ήττες της. «Αισθάνομαι πολύ μεγάλο βάρος για την ομάδα μου. Έχω ψηφιστεί, με έχει κρατήσει ο κόσμος στο παιχνίδι, έχω ξαναψηφιστεί, έχω ξαναμείνει, αλλά νιώθω ότι είμαι βάρος. Έχω χάσει την πίστη και τη ψυχολογία μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα μου γιατί με κρατάει ο κόσμος και είμαι βάρος» είπε με δάκρυα στα μάτια.

 

Το σίγουρο είναι πως αν απόψε το βράδυ δούμε την Ελευθερία Ελευθερίου να φεύγει, θα λείψουν τα… ξεσπάσματα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Read More

And More