Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκαλυπτική εμφάνιση στην πρεμιέρα με τον Νίκο Βέρτη![pics, video]

Πρεμιέρα με τον Νίκο Βέρτη στο YTON έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Ελευθερία Ελευθερίου και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη. Η γνωστή τραγουδίστρια από την Κύπρο βρέθηκε στο stage υπερπαραγωγή και εντυπωσίασε με την αποκαλυπτική εμφάνισή της.

Δίνοντας μια pop πινελιά στο σχήμα που ηγείται και φέτος ο Νίκος Βέρτης, η Ελευθερία Ελευθερίου «γέμισε» τη σκηνή με τα τραγούδια και συνοδευόμενη από το μπαλέτο της ξεσήκωσε το κοινό. Η ίδια επέλεξε total black outfit με διαφάνειες και φυσικά ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία με τον Νίκο Βέρτη και οι δυο τους παραμένουν πάντα δυο καλοί φίλοι και συνεργάτες. Και για μια ακόμη χρονιά θα τους απολαύσουμε μαζί στο ίδιο μουσικό σχήμα που αναμένεται να βάλει «φωτιά» στις αθηναϊκές πίστες.

Σέξι εμφάνιση στη σκηνή για την Ελευθερία Ελευθερίου!

Φυσικά από κοντά της δεν έλειψε και ο σύντροφός της Δημήτρης Ταταράκης. Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε με το έτερον του ήμισυ ήταν μαζί  όλο το βράδυ στο καμαρίνι της. Ο ίδιος ανέβασε μάλιστα και Instagram stories με την καλή του on stage!

Φωτογραφίες: ndp

Read More

And More