Ελευθερία Ελευθερίου – Κατερίνα Στικούδη: Όλη η αλήθεια για την κόντρα τους! [video]

Μπορεί τα τελευταία 24ωρα να είδαμε στα social media ένα ping pong από ειρωνικά σχόλια και “βιτριολικές” ατάκες ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Κατερίνα Στικούδη, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για την μεγάλη αποκάλυψη…

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε στο Instagram ένα video, όπου φορώντας την κορδέλα από τα καλλιστεία που είχε συμμετάσχει στα 18 της, όταν κέρδισε και τον τίτλο της «Miss Ελλάς» τραγούδησε παίζοντας πιάνο το «Pretty Hurts» της Beyonce. Η Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε ειρωνικά την ανάρτησή της και τότε ξεκίνησε η… «κόντρα» που τις οδήγησε ως την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Φυσικά, πρόκειται για ένα… fake hate ανάμεσα στις δυο τραγουδίστριες για τις ανάγκες της ολοκαίνουργιας συνεργασίας τους και το τραγούδι «Οι ιστορίες μας» σε μουσική Dj Rico και Μιχάλη Παπαθανασίου και στίχους Dj Rico!

Το video clip, που μόλις κυκλοφόρησε, ξεκινά με τα δυο κορίτσια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου η Ελευθερία Ελευθερίου μιλά για το επεισόδιο με την Κατερίνα Στικούδη, την στιγμή που η δεύτερη εισβάλλει στο πλατό… Τι είχε συμβεί όμως, δυο εβδομάδες πριν;

Το άκρως καλοκαιρινό single με latin vibes, το οποίο συνοδεύεται από ένα εξίσου απρόσμενο και αποκαλυπτικό video clip, που έγινε θέμα πριν ακόμη προβληθεί! Το video clip γυρίστηκε στο όμορφο νησί της Νάξου με σκηνοθέτη τον Γιάννη Παπαδάκο.

Το νέο single της Ελευθερίας Ελευθερίου & Κατερίνας Στικούδη «Οι Ιστορίες Μας» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Το TLIFE γνώριζε εξ αρχής για την «ψεύτικη κόντρα» ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Κατερίνα Στικούδη και σου παρουσιάζει πρώτο το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους!

Απόλαυσε το:

Και οι επιτυχίες συνεχίζονται!

 

Read More

And More