Ελευθερία Καρναβά για GNTM: “Άρχισαν να φωνάζουν. “Μάζεψέ τα τώρα. Είσαι βρωμιάρα” μου έλεγαν”

Ο δεύτερος κύκλος του Greece’s Next Top Model έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η παρουσία της Ελευθερίας Καρναβά, που ξεχώρισε από τις πρώτες οντισιόν και απέκτησε σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλούς υποστηρικτές. Το καλλίγραμμο κορμί, τα χαρακτηριστικά κοκάλινα γυαλιά οράσεως, η ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της και ο πράος χαρακτήρας της την έκαναν την αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού και των κριτών, οι οποίοι μάλιστα της είχαν δώσει το Golden Pass για το σπίτι. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Ελευθερία αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά που συνέβησαν στο σπίτι του GNTM και δεν τα είδαμε ποτέ.

«Ήταν μια περίοδος που άνοιγε η μύτη μου συστηματικά. Ένα βράδυ λοιπόν δεν σταματούσε με τίποτα και πήγα να βρω τον διασώστη για να με βοηθήσει. Είχα κάνει το μπάνιο χάλια, οπότε όταν γύρισα αργά τη νύχτα έμεινα να το καθαρίσω. Το πρωί που ξύπνησα πήγα να καθίσω με τις φίλες μου και λίγη ώρα αργότερα με πλησίασε η Κάτια και μου είπε “Άνοιξε η μυτούλα σου, ε;”. Της απάντησα καταφατικά. “Τώρα είσαι καλά; Για έλα λίγο στο δωμάτιο λοιπόν” μου είπε. Μπαίνω και βρίσκω τις κάμερες. Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Δεν το είχα δει το βράδυ όταν καθάρισα. Ντράπηκα πολύ που η κάμερα έδειχνε τα αίματα. Είχα φρικάρει και καθόμουν σε μια γωνία άφωνη. Τους ζήτησα “συγγνώμη” και τους είπα ότι θα τα μαζέψω.

Άρχισαν να φωνάζουν. “Μάζεψέ τα τώρα. Είσαι βρωμιάρα” μου έλεγαν. Αυτό το περιστατικό δεν το έδειξε τελικά η κάμερα. Μετά από αυτό αποφάσισα να φύγω εντέλει από το δωμάτιο». Όσο ήταν στο GNTM ένιωσε την ανάγκη να προετοιμάσει την οικογένειά της για τα επεισόδια που θα προβληθούν στην τηλεόραση; «Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τη μητέρα μου της είπα “Θα δεις κάποια πράγματα ακραία, αλλά μη στενοχωρηθείς”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του GNTM.

Read More

And More