Ελευθερία Παντελιδάκη: Βόλτες στην Γλυφάδα με την δίδυμη αδερφή της και τον γιο της! [pics]

Η Ελευθερία Παντελιδάκη βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο μονάκριβος γιος της! Η όμορφη καθηγήτρια χορού και ο Γιώργος Γιαννιάς έγιναν γονείς για πρώτη φορά πριν περίπου έναν χρόνο και η ζωή τους άλλαξε προς το καλύτερο. Το ζευγάρι λατρεύει να περνάει χρόνο με το μωρό του και δεν σταματούν τις βόλτες και τις οικογενειακές εξορμήσεις.

Αυτή την φορά, όμως, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ελευθερία Παντελιδάκη με την δίδυμη αδερφή της, Γιώτα, σε μία από τις καθημερινές τους βόλτες με το μωράκι στην Γλυφάδα. Η οικογένεια μένει στα νότια προάστια και απολαμβάνει πολλές από τις δραστηριότητές της εκεί. Οι αδερφές Παντελιδάκη είναι πολύ δεμένες και αγαπημένες και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει μαζί!

Μάλιστα, η Ελευθερία και η Γιώτα εκτός από αγαπημένες αδερφές, συνεργάζονται και επαγγελματικά καθώς έχουν ανοίξει μαζί Σχολή Χορού! Οι πανέμορφες δίδυμες διδάσκουν όλους τους χορούς όπως κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο, λάτιν, οριεντάλ, hip-hop, σύγχρονο και πολλά άλλα είδη.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Κράτα το

Read More

And More