Ελευθερία Ρήγου: Έχασε 40 ολόκληρα κιλά και εμφανίστηκε με μαγιό στη σκηνή! [pics]

Η Ελευθερία Ρήγου υπήρξε μια από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς της δεκαετίας του ’90. Γνώρισε την απόλυτη δόξα, παίζοντας στην all time classic σειρά του Mega «Μη φοβάσαι τη φωτιά», στο πλευρό του Γιώργου Νινιού και της Άννας Μιχαήλου. Μετέπειτα εμφανίστηκε σε αρκετά επιτυχημένα σίριαλ, αλλά η καριέρα της στην τηλεόραση σταμάτησε στις «Αέρινες Σιωπές». Έκτοτε αφοσιώθηκε στην οικογένειά της, ενώ σπάνια συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις.

Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός έδινε έναν δύσκολο αγώνα για να μάθει τον εαυτό της, να νικήσει τη θλίψη και να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μάλιστα, είχε παραμελήσει τον εαυτό της και είχε πάρει αρκετά κιλά. Ωστόσο, αυτή η περίοδος έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αφού η ίδια  έβαλε στόχο να κερδίσει τη ζωή της πίσω και τα κατάφερε. Πριν αρκετούς μήνες ξεκίνησε ένα πρόγραμμα διατροφής, όχι για να επανέλθει στην προηγούμενη, ανορεκτική -όπως η ίδια έχει δηλώσει- σιλουέτα της, καθώς ζύγιζε μόλις 48 κιλά, αλλά για να αποκτήσει μια πιο αρμονική εικόνα και να νιώθει πιο υγιής.

Έχοντας χάσει πλέον σχεδόν 40 ολόκληρα κιλά, η Ελευθερία είναι φανερά ανανεωμένη και πιο κομψή από ποτέ. Η νέα εικόνα της μοιάζει τελείως διαφορετική από το πρόσφατα παρελθόν, σε βαθμό που δύσκολα την αναγνωρίζει κάποιος. Είναι, λοιπόν, απτό παράδειγμα ανθρώπου που όταν βάζει κάτι στο μυαλό του και έχει θέληση μπορεί να το κατακτήσει.

Πριν μερικές μέρες, η ηθοποιός έκανε δυναμικό comeback στη σκηνή, καθώς είχε πρεμιέρα στο Θέατρο Ακάδημος με την παράσταση «Χαμάμ γυναικών», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τις: Μυριέλλα Κουρεντή, Φιλίτσα Καλογεράκου, Βίλμα Τσακίρη, Γιάννα Σταυράκη και Τέτα Καμπουρέλη.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, η Ελευθερία εμφανίζεται στη σκηνή μόνο με το μαγιό της και, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, η σιλουέτα της είναι απλά υπέροχη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More