Ελευθερία Ρήγου: “Έχω βιώσει κατάχρηση εξουσίας από αυτούς που το παίζουν άμεμπτοι – Είστε υποκριτές”

Η Ελευθερία Ρήγου μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευση που νιώθει από τον χώρο του θεάτρου, υποστηρίζοντας ότι της περνάει ακόμα από το μυαλό και να μην ξαναγυρίσει στη δουλειά της.

“Κάθε μέρα ξυπνάω με έναν κόμπο στο στομάχι. Ένα “ωραία και τώρα τι;”. Πάλι η ίδια μαυρίλα.. τα ίδια ερωτηματικά.Οι ίδιες σκέψεις ότι ΔΕΝ θέλω να ξαναγυρίσω στο χώρο που αγάπησα και υπηρέτησα όσο τίποτε άλλο από τα 18 μου. Όχι δεν έπαθα κατάθλιψη. Ούτε είμαι έτσι λόγω εγκλεισμού. Είμαι αρκετά συνειδητοποιήμενη ώστε να μου περνάει από το μυαλό να μην ξαναγυρίσω ποτέ στο θέατρο.

Ένας βαθιά πληγωμένος χώρος από αδικίες αστοχίες προβλήματα που! μαστίζουν τον κλάδο όπως η κατάργηση άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος, η περίοδος των προβών που δεν πληρώνονται, τα πηγαδάκια ,τα πισώπλατα μαχαιρώματα αnd last but not least (συγγνώμη θα γράψω και αγγλικά και ότι μου κατέβει-εξάλλου αυτό εδώ είναι κατάθεση ψυχής κι όχι συμβόλαιο ενοικίου) η κατάχρηση εξουσίας που άπειρες φορές έχω βιώσει ακόμα και από ανθρώπους που βγαίνουν τώρα στα κανάλια και το παίζουν άμεμπτοι…κι εμένα μου είχαν μαυρίσει τη ζωή και μου είχαν κάνει το βίο… αβίωτο!

Είστε υποκριτές και δεν θέλω να έχω καμιά σχέση μαζί σας. Γιατί ακόμη κι αν βγω και σας δείξω με το δάκτυλο πάλι Μόνη μου θα είμαι. Θα χρησιμοποιηθώ, θα διαστρεβλώσετε τα λεγόμενα μου και τίποτα από όλα αυτά που πρεσβεύω σαν άνθρωπος δεν θα βγουν προς τα έξω αφού σας τραβάει περισσότερο το σκοτάδι από το φως ,η ίντριγκα από την απλότητα,η διάλυση από τη δημιουργία”, έγραψε η Ελευθερία Ρήγου.

 

Read More

And More