Ελευθερία Ρήγου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ένιωσα αποστροφή – Ήταν αρκουδάκι που έβγαλε δόντια ξαφνικά»

Η Ελευθερία Ρήγου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα ON Time, και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην τηλεοπτική σειρά “C’est la vie”.

Περίμενε να δει τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή; «Όχι, τα έχασα» ανέφερε αρχικά η Ελευθερία Ρήγου.

«Αν και όλο κάτι ψιθυριζόταν στον χώρο μας, κάτι τέτοιο δεν το χωράει ο νους. Ένιωσα αποστροφή. Είπα: “Είναι πολύ κρίμα και ντροπή. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα πράγματα; Να φύγουν, να μην ξαναπατήσουν ποτέ στον χώρα μας”. Κι ούτε πουθενά, γιατί δυστυχώς υπάρχουν σε όλους τους χώρους.

Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν –και στη συνείδηση του κόσμου νομίζω- σαν ένα λούτρινο αρκουδάκι, χαριτωμένο, που μας έκανε να γελάμε, και ξαφνικά έβγαλε δόντια κι έγινε γκρέμλιν. Είναι ανατριχιαστικό» πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Θεωρώ πολύ θετικό πλέον ότι επικοινωνούμε αυτά τα θέματα με τις καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Είναι χρέος μας να απομονώσουμε αυτά τα άτομα και να υπερασπιστούμε τα θύματα. Όμως αυτά δεν συμβαίνουν μόνο μέσα στο θέατρο. Δυστυχώς συμβαίνουν παντού. Ελπίζω όλη αυτή η εξωστρέφεια να μας βγει σε καλό και να δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για καλύτερες συνθήκες στο εργασιακό περιβάλλον» κατέληξε η Ελευθερία Ρήγου.

Read More

And More