Ελεύθερος ο 66χρονος από το Ηράκλειο που ασελγούσε στο 12χρονο κοριτσάκι!

Ελεύθερος, με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους, αφέθηκε ο 66χρονος συνταξιούχος που συνελήφθη μέσα στο αυτοκίνητό του και κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο κοριτσάκι 12 χρονών, έναντι αμοιβής.

Ο 66χρονος απολογήθηκε με υπόμνημα λόγω τραχειοτομής και υποστήριξε ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις έναντι αμοιβής με την 23χρονη αδελφή της μικρής. Για τη 12χρονη υποστήριξε ότι η μόνη εμπλοκή του, ήταν ότι μετέφερε με το αυτοκίνητο πράγματα για τη μάνα και την αδελφή.

Εξ άλλου προσωρινά κρατούμενη για μαστροπεία κρίθηκε η μητέρα της 12χρονης. Στο μεταξύ για την 12χρονη, αναμένεται το εισαγγελικό βούλευμα για το που θα φιλοξενηθεί το παιδί, καθώς πιθανότατα να αφαιρεθεί από τη μητέρα η κηδεμονία.

Σύμφωνα με όσα καταθέτει η 12χρονη, ο 66χρονος, κατά τις 3 προηγούμενες φορές που είχαν συναντηθεί, της είχε ζητήσει να προβούν σε ερωτική πράξη, όμως το κορίτσι είχε αρνηθεί, κι αυτό που φέρεται να έκανε ο 66χρονος είναι να το θωπεύσει. Ο ιατροδικαστής πάντως κατά την εξέταση δεν διαπίστωσε βιασμό, αλλά ασέλγεια.

Τι έδειξε η προανάκριση…
Από την προανάκριση προέκυψε ότι, η 46χρονη – μητέρα της ανήλικης με την άμεση συνδρομή της 23χρονης κόρης της, εξωθούσε στην πορνεία την ανήλικη κόρη της, έναντι χρηματικής αμοιβής και υλικών ανταλλαγμάτων.

Όπως διαπιστώθηκε η 46χρονη αφού επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον 66χρονο μέσω του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης και μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του, παρέδιδε η ίδια από το σπίτι της, την ανήλικη κόρη της, προκειμένου ο 66χρονος να ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος της, έναντι του χρηματικού ποσού των σαράντα ευρώ και διαφόρων υλικών ανταλλαγμάτων (τσιγάρα και φαγώσιμα είδη). Στη συνέχεια ο 66χρονος επέστρεφε την ανήλικη στο σπίτι της και την παρέδιδε στην μητέρα της.

Read More

And More