Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Μπήκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της

Την πιο τρυφερή περίοδο στη ζωή της διανύει η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, αφού είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της. Το όμορφο μοντέλο βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και έτσι μέσα στο μήνα θα κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της, γεγονός που τη χαροποιεί πολύ. Την ίδια ευτυχία με εκείνη βιώνει και ο σύζυγός της, Αντώνης Γαλάτης

Το ερωτευμένο ζευγάρι τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Παλαιά Φωκαία. Πριν συμπληρώσουν ένα χρόνο έγγαμου βίου, οι δυο τους θα γίνουν τρεις! Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, μας έδειξε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της, εκφράζοντας παράλληλα τα συναισθήματά της για όσα βιώνει.

“Διανύω κιόλας τον 9ο ευλογημένο μήνα της εγκυμοσύνης μου και μπορώ να πω πως νιώθω τρομερή ευεξία, μιας και με βοήθησε πολύ σε όλο αυτό το ταξίδι ο σύζυγος μου. Δεν στερήθηκα τίποτα από φαγητό, αλλά σίγουρα κράτησα ισορροπίες, και πάνω απ όλα υγιεινές διατροφικές συνήθειες”, έγραψε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More