Eλισάβετ Κατσαμάκη: Ποια είναι η 31χρονη καλλονή φωτογράφος και πρώην μοντέλο που παντρεύτηκε ο Σίμος Κεδίκογλου! [pics]

Η Ελισάβετ Κατσαμάκη είναι σίγουρα μια πανέμορφη νέα γυναίκα που έχει καταφέρει πολλά στα 31 χρόνια της ζωής της! Μετά από αρκετό καιρό γνωριμίας αλλά λίγους μήνες σχέσεις, η μελαχρινή καλλονή είπε το ναι στην πρόταση γάμου του γνωστού πολιτικού Σίμου Κεδίκογλου και χθες παντρεύτηκαν μπροστά σε Θεό και ανθρώπους στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας απέναντι από το Ηρώδειο. Δες εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο τους!

Ποια είναι όμως η 31χρονη καλλονή που έκλεψε την καρδιά του 54χρονου πολιτικού; Σπούδασε οικονομικά στη Σκωτία στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα και Πολιτική Οικονομία στο Πάντειο. Πριν ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας εργάστηκε για λίγο καιρό στα χρηματοοικονομικά στο Λονδίνο. Έκανε μεγάλη καριέρα ως μοντέλο.Έχει  στο ενεργητικό της συνεργασίες με διεθνείς οίκους μόδας όπως Donna Karan, Michael Kors, Brunello Cucinelli, Paladini, Susanne Wiebe, και Little Shilpa. Η Ελισάβετ Κατσαμάκη έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους φωτογράφους, όπως ο Kristian Schuller που συνεργαζόταν με τη Heidi Klum στο Γερμανικό Next Top Model. Μετά ήρθε στη ζωή της η φωτογραφία επαγγελματικά αν και πάντα ήταν το μεγάλο της πάθος και ο μεγάλος της έρωτας. Η καριέρα της ως φωτογράφος ξεκίνησε στο Παρίσι το 2014

Σε συνέντευξή της στο Andro η Ελισάβετ μίλησε για την φωτογραφία στη ζωή της λέγοντας:

“Όλη μου η ζωή ήταν πάντα συνυφασμένη με τη φωτογραφία ακόμα και προτού εργαστώ ως μοντέλο. Ο παππούς μου και ο θείος μου ήταν επαγγελματίες φωτογράφοι, ο πατέρας μου είχε ως χόμπι τη φωτογραφία και με φωτογράφιζε πολλές φορές ως το μοντέλο του. Εγώ και τα ξαδέρφια μου «κληρονομήσαμε» αυτό το πάθος από πολύ νωρίς”.

“Η πρώτη φορά που αποφάσισα να στραφώ στη φωτογραφία ήταν όταν η συγκατοικός μου, μου ζήτησε να τις βγάλω φωτογραφίες με το κινητό της, για να τις στείλει στον φίλο της. Απορήσαμε και οι δύο με το αποτέλεσμα”.

Φωτογραφία της Ελισάβετ

Σε συνέντευξή της στο TLIFE, είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που πέρασε όταν έκανε διεθνή καριέρα ως μοντέλο, όταν κάποιοι από το χώρο της μόδας απαιτούσαν να χάσει βάρος, τα μυστικά για να διατηρεί τη σιλουέτα της, αλλά και τη γυμναστική που λατρεύει και της προσφέρει αυτό το σώμα.

Το αντικείμενο της δουλειάς σου δεν επιτρέπει πολλές διατροφικές αμαρτίες! Ποια είναι η μεγαλύτερη θυσία που έχεις κάνει για τη γραμμή σου;
Οι πιο απαιτητικές αγορές ήταν το Μιλάνο και το Παρίσι. Όσο ήμουν εκεί και ειδικά στην αρχή, έβγαινα σπάνια για δείπνο γιατί δεν μπορούσα να φάω βράδυ. Πήγαινα σπάνια σε μπαρ γιατί δεν μπορούσα να πιω ούτε αλκοόλ, ούτε αναψυκτικά, ούτε να ξενυχτήσω. Εάν το έκανα συχνά, ξέφευγα κατευθείαν από τις αυστηρές τους αναλογίες και με συμβούλευαν να γυρίσω σπίτι μου στην Ελλάδα. Με μέτραγαν κάθε βδομάδα. Πολλές φορές έμενα Γερμανία μόνο και μόνο για τα κιλά, επειδή ήταν πιο ελαστικοί, και τελικά ήταν η αγορά που με βοήθησε περισσότερο από όλες. Κάθε εμπόδιο σε καλό.

 

Heydar Aliyev Center by #zahahadid in the amazing city Baku #Modern #Architecture #topbuildings #design #Azerbaijan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elizabeth katsamaki (@ekatsamaki) στις

Ambassador @cmelantonio and Mr. @simos_kedikoglou Ph. @karanikolas #portraitsandfiguresoflight #opening #memory

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elizabeth katsamaki (@ekatsamaki) στις

Read More

And More