Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Με τον πρώην σύζυγο και την κόρη της στην πρεμιέρα της!

Επίσημη πρεμιέρα στον κινηματογράφο Ideal έκανε το βράδυ της Δευτέρας η σουρεαλιστική πολιτική κωμωδία “Ciao Italia” και το «παρών» έδωσαν φυσικά οι πρωταγωνιστές και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσά τους ήταν και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που πρωταγωνιστεί στην ταινία.

Και φυσικά από το πλευρό της δεν έλειψαν τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο πρώην σύζυγός της Ταξιάρχης Χάνος, με τον οποίο πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha «Κρατάς Μυστικό» και η κόρη της Μαρία Χάνου που απολαμβάνουμε στο ρόλο της Βέλλης στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το «παρών» στη βραδιά.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Κωμικό heist movie με κοινωνικοπολιτικές ανησυχίες. Πέντε άνεργες κοπέλες σε απελπισία, σχεδιάζουν μια ληστεία στην οποία μπλέκονται μια πρώην αντάρτισσα γιαγιά, ένας απόστρατος χωροφύλακας, μια άπληστη πλαστογράφος αλλά και ένας περιπτεράς. Η ληστεία πέτυχε, αλλά ο ασθενής απεβίωσε.

Με τους: Ηλίας Λογοθέτης, Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, Τιτίκα Σαριγκούλη

Συμμορία των Πέντε (αλφαβητικά): Νίνα Έππα, Κυριακή Υψηλάντη, Εβίτα Φιτσαντωνάκη, Κατερίνα Χριστοδουλίδου, Στίλβη Ψιλοπούλου

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Δράκος, Μαρία Ζαχαρή, Γιώργος Λαμπάτος, Θοδωρής Ρωμανίδης, Αλέξης Μαρτζούκος, Γιάννης Παπαθύμιος, Θανάσης Γεωργάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σενάριο: Μπάμπης Σπανός

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Πάνος Γκόλφης

Μουσική: Εν Καρδία

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More