Ελισάβετ Μουτάφη: “O άντρας μου με θαυμάζει πολύ στη δουλειά μου, έτσι με “έριξε”! – Πώς βίωσε τον κορονοϊό (βίντεο)

Στο πλατό του Έλα Χαμογέλα” δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου, βρέθηκε σήμερα η Ελισάβετ Μουτάφη. Η ταλαντούχα ηθοποιός εξήγησε τι συνέβη με το μικρό τραύμα που είχε στο φρύδι της λέγοντας πως χτύπησε ανοίγοντας το πορτ μπακάζ του αυτοκινήτου της, ενώ μίλησε για τη στήριξη και τον θαυμασμό που έχει από τον σύζυγό της, δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή!

Για τη σχέση της με τον άντρα της Μάνο Νιφλή: Σε πράγματα καθημερινά μπορεί και να τσακωνόμαστε. Αλλά όταν σέβεται ο άλλος την προσωπικότητά σου αυτό είναι το σημαντικό και αυτό υπάρχει με το Μάνο. Με θαυμάζει πολύ στη δουλειά μου και αυτό μου αρέσει.Είναι πολύ συγκινητικό. Έτσι με έριξε! Με παρακολουθούσε η μαμά του που έφυγε από τη ζωή, δυο μήνες πριν γνωριστούμε. Σέβεται πολύ τη δουλειά μου. Τώρα που θα λείπω ένα μήνα στην Κύπρο, μου λέει θα πας είναι η δουλειά σου. Είναι κάτι που σου αρέσει. Στην αρχή έλεγε  για πλάκα “εγώ τα έχω με ναυτικό”!

Για το ατελιέ του θείου της σχεδιαστή μόδας Μάκη Τσέλιου:Για την ενασχόλησή μου με το ατελιέ του Μάκη Τσέλιου, έχω ένα άγχος. Έχω ένα βάρος που λέγεται Μάκης Τσέλιος. Όταν μου το πρότεινε ο θείος μου, ο Μάνος είναι ο πρώτος που μου είπε ναι και αυτό με έκανε να το αποφασίσω αμέσως

Για τον κορονοϊό που πέρασε πριν λίγο καιρό: Το πέρασα πολύ ελαφριά και ήμουν πολύ τυχερή. Δεν είχα γεύση όσφρηση και ένα μικρό συναχάκι. Ήταν στιγμές που ένιωθα μόνη μου. Όταν σκέφτεσαι πως μπορείς να μολύνεις έναν άνθρωπο και μπορεί να πεθάνει είναι πολύ άγριο.

Read More

And More