Ελισάβετ Μουτάφη: Αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό – Έτσι το αντιμετώπισε

Στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη το μεσημέρι της Κυριακής. 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του θεάτρου, ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη. Όπως είπε, νόσησε και η ίδια από κορονοϊό, ενώ εδώ και μια εβδομάδα έχει καταφέρει να αναρρώσει πλήρως.

«Πριν μία εβδομάδα πέρασα τον ιό. Ήμουν θετική στον ιό, τον πέρασα πολύ ελαφριά, ήμουν από τους πολύ τυχερούς. Αλλά πρέπει να πω στον κόσμο ότι είναι πολύ άγριο να είσαι μόνος σου. Και μάλιστα το περνούσα και ελαφριά. Γιατί και ο σύζυγός μου και οι άνθρωποί μου έφυγαν από το σπίτι γιατί δεν επιτρεπόταν να μείνουν μαζί μου και ευτυχώς βρέθηκαν αρνητικοί. Και έβλεπα από το ματάκι της πόρτας να μου φέρνουν πράγματα οι άνθρωποι μου με μάσκες με γάντια, είναι άγριο για την ψυχολογία του ανθρώπου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός πέρασε πολύ μοναχικά αυτή την περιπέτεια αφού δεν ήθελε να βάλει σε κίνδυνο και την υγεία των αγαπημένων της προσώπων τονίζοντας μάλιστα πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε αφού έστω και μια στιγμή απροσεξίας είναι αρκετή για να νοσήσουμε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον θείο της Mάκη Τσέλιο του οποίου το ατελιέ έχει αναλάβει πλέον η ίδια.

Δες το βίντεο:

Read More

And More