Ελισάβετ Μουτάφη: Η απάντηση του εφημέριου για το περιστατικό στο προαύλιο της εκκλησίας – «Ήταν παρεξήγηση»

Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε η Ελισάβετ Μουτάφη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Δευτέρας. (Δες εδώ περισσότερα)

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε όσα συνέβησαν, όταν αποφάσισε να βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, περνώντας για λίγο από προαύλιο χώρο εκκλησίας. Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 21/3, ο Πατέρας Βησσαρίων από την Καθολική Εκκλησία στην Αχαρνών μίλησε στο «Πρωινό» και απάντησε για το περιστατικό.

«Εγώ τώρα ενημερώθηκα από την ρεπόρτερ για το περιστατικό. Εχθές δεν ήμουν εδώ. Πάντως αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η εκκλησία είναι καθολική. Έχουμε αυτό το προαύλιο, είναι ιδιωτικός χώρος γιατί δίπλα ακριβώς είναι το σπίτι μας που μένουμε εμείς οι ιερείς. Δεν ξέρω τι ώρα έγινε το περιστατικό, δεν το γνωρίζω.

Δεν απαγορεύονται τα κατοικίδια, αφήνουμε τους πάντες εδώ να μπουν. Πιθανολογώ ότι έγινε κάποια παρεξήγηση. Το απόγευμα εμείς κλείνουμε τον χώρο, γιατί είναι ιδιωτικός. Κλείνουμε το απόγευμα την καγκελόπορτα και λογικά εκείνη την ώρα συνέβη το περιστατικό. Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι και η κα. Μουτάφη. Δεν έχουμε ποτέ πρόβλημα.

Μπορεί να ήταν κάποια παιδάκια και μερικές φορές φοβόμαστε αν υπάρχουν λυμένα σκυλάκια. Μήπως ήταν κάποιος ξένος που μπήξε μέσα και δημιούργησε το περιστατικό; Ζητώ συγγνώμη στην κ. Μουτάφη γι’ αυτή την αναταραχή»» τόνισε ο Πατέρας Βησσαρίων. 

Read More

And More