Ελισάβετ Μουτάφη: Κούρεψε τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή, στην καραντίνα! [pics]

Τα κομμωτήρια και τα καταστήματα που προσφέρουν υπηρεσίες ομορφιάς, συνεχίζουν να παραμένουν κλειστά και έτσι οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz ψάχνουν τρόπους… να περιποιηθούν μόνοι, τους εαυτούς τους! Η Ελισάβετ Μουτάφη, μπορεί να παραμένει με άβαφη ρίζα στα μαλλιά της, ωστόσο κατάφερε να βοηθήσει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή, ο οποίος συνεχίζει να εργάζεται, μέσα στην καραντίνα!

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέλαβε για λίγο χρέη… κομμώτριας και κατάφερε ολομόναχη να κουρέψει τον σύζυγό της! Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί το αποτέλεσμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους την δουλειά της Ελισάβετ.

Η Ελισάβετ Μουτάφη από την άλλη, χωρίς ίχνος κόμπλεξ, μοιράστηκε στα social media, την άβαφη ρίζα των μαλλιών της: “Τι να πει κανείς, για την ρίζα της Αλληνης…τι να κάνω , που δεν μπορώ μόνη μου! Είναι ανταύγειες!!! Μενουμε_σπιτι για να βγούμε κάποια στιγμή από το σπιτι και να βάψουμε και μαλλί!”.

Read More

And More