Ελισάβετ Μουτάφη: Βραδινή έξοδος στο θέατρο μαζί με τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή [pics]

Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που λατρεύει το θέατρο και έτσι προσπαθεί να παρακολουθεί τις παραστάσεις που του κινούν το ενδιαφέρον. Ο λόγος για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον σύζυγό της Μάνο Νιφλή, οι οποίοι τον περασμένο Σεπτέμβριο συμπλήρωσαν ένα χρόνο γάμου. Η ξανθιά ηθοποιός δεδομένου ότι φέτος απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνει τα πράγματα που αγαπά.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι κατά τη διάρκεια της εξόδου του στο θέατρο. Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης “Ο πατέρας” στο θέατρο Αποθήκη, προκειμένου να στηρίξουν τους πρωταγωνιστές και φυσικά να δουν το έργο. Μετά το τέλος της παράστασης οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί τόσο στο πλευρό των πρωταγωνιστών όσο και άλλων ανθρώπων που έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα.

Δες φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για το έργο:

Ελλάδα 2019. Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Κάπου στην Αθήνα, πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες ενός μεσοαστικού σπιτιού, δύο σύζυγοι θα συγκρουστούν μεταξύ τους μέχρι τελικής πτώσεως, με λάφυρο την κυριαρχία πάνω στο παιδί τους.

Ποιος από τους δύο συζύγους θα επικρατήσει τελικά; Πόσο αλώβητοι θα βγούνε από τη μάχη; Και το παιδί τους; Θα πάρει θέση ως προς την έκβαση του ενδοοικογενειακού αυτού πολέμου; Και με ποιο κόστος;

Η μάχη των δύο φύλων, το αρχετυπικό δίπολο ανδρική λογική – γυναικείο ένστικτο, ο αλληλοσπαραγμός μέσα σε μια σχέση με αιώνιο διακύβευμα την απόλυτη
επικράτηση του ενός στον άλλο και την αδιαφιλονίκητη διατήρηση της εξουσίας, οι
μικροί – ή και μεγαλύτεροι – ψυχολογικοί φόνοι που συντελούνται, ως «αναγκαίο
κακό» για «καλό σκοπό», στους κόλπους μιας καθωσπρέπει κατά τα άλλα
οικογένειας, ζωντανεύουν στη σκηνή του θεάτρου Αποθήκη.

Μέσα από τη διασκευή του κειμένου, η παράσταση φέρνει τον «Πατέρα» στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, με όρους ακραίου ρεαλισμού για να καταδείξει, με τις απαραίτητες δόσεις μαύρου χιούμορ, τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας, απογυμνωμένες από τα φτιασίδια κάθε πιθανού καθωσπρεπισμού.

Παθογένειες, που ακόμα και σήμερα, εξακολουθούν να υπάρχουν, πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά):

Μαρίνα Ασλάνογλου, Τάσος Ιορδανίδης, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Γιάννα Σταυράκη, Νικολέττα Χαρατζόγλου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More