Ελισάβετ Σπανού: «Kαρφώνει» την Κουρεντή για το φιλί στον Κατσαούνη – «Φοβόταν μην της χρεώσουν κάποια σχέση

Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την ώρα που προβλήθηκε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor στο οποίο βλέπουμε την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

Το συγκεκριμένο τρέιλερ προβλήθηκε σήμερα και στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” στην οποία καλεσμένη ήταν και η Ελισάβετ Σπανού η οποία βρέθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης έστω και για λίγο. Η Ελισάβετ Σπανού αποκάλυψε πως η Μυριέλλα Κουρεντή της είχε μιλήσει για τη σχέση που έχει έξω από το παιχνίδι ενώ της είχε εκφράσει και τον φόβο της μην τυχόν και της χρεώσουν κάποια άλλη σχέση μέσα στο παιχνίδι.

«Τι να πω και εγώ που όλα τα περίμενα μα έγιναν αλλιώς. Δε το περίμενα αυτό. Η Μυριέλλα ήταν κατηγορηματική στο προηγούμενο συμβούλιο ότι αυτό μεταξύ τους είναι κάτι πλατωνικό. Βγήκε ο Γιάννης προχθές, να πει ότι το ότι έχει σχέση έξω και μιλάει με έναν άνθρωπο λίγο περισσότερο δεν είναι κάτι κακό.

Ήξερα ότι έχει μια σχέση και ότι βγάζουν και δίσκο. Ότι βγάζουν τραγούδια μαζί. Είχε στο μυαλό της μια αγωνία μη της χρεώσουν κάποια σχέση γιατί θα βγει από το παιχνίδι και έχει να βγάλει τον δίσκο με τον σύντροφό της. Πάει ο δίσκος… Μπορεί να ερωτεύτηκε παιδιά αλλά ας βγει να πει σε όλο τον χαμό που δημιουργήθηκε στην ομάδα ότι τον θέλει. 

Τη Μυριέλλα την γνώριζα και από πριν. Δε θεωρώ ότι κάνει κάτι στρατηγικά αλλά άλλαξαν τα συναισθήματά της μέσα σε πέντε μέρες; Το πλατωνικό έγινε ξαφνικά σαρκικό και ερωτικό;» ανέφερε η Ελισάβετ Σπανού.

Read More

And More