Ελισάβετ Σπανού για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθη Σχίζα: «Απορούσα πως ήταν μαζί αυτοί οι δυο»

Τη δική της άποψη για τον χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα εξέφρασε η Ελισάβετ Σπανού στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Γειά σου” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Η Ελισάβετ Σπανού αποκάλυψε ότι πάντα απορούσε για το πως αυτά τα δυο παιδιά ήταν μαζί καθώς πάντα της φαινόταν πως είναι δυο άνθρωποι πολύ διαφορετικοί.

«Τον Στάθη Σχίζα τον έχω συναναστραφεί ελάχιστα σε κάποιο event. Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Τον Στάθη μπορώ να πω ότι τον έχω καταλάβει λίγο καλύτερα. Ενώ συνήθως σε έναν χωρισμό πρέπει να λυπόμαστε γιατί είναι κάτι δυσάρεστο, στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορώ να πω ότι μου συνέβη κάτι τέτοιο. Πάντα απορούσα πως αυτοί οι δυο άνθρωποι ήταν μαζί. Μου φαινόντουσαν εκ διαμέτρου αντίθετοι.

Η εικόνα που έχω για τον Στάθη, είναι ενός ανθρώπου πολύ χαμηλών τόνων, ένα πολύ ηθικό παιδί, αξιοπρεπές, με λόγο. Αντίθετα, η κυρία Παναγιώταρου, χωρίς να τη γνωρίζω, από αυτά που βλέπω στα social media της και το πως παρουσιάζεται, μου φαίνεται πολύ διαφορετική. Σίγουρα πολύ πιο εξωστρεφής, ας το αφήσω εκεί.

Υποτίθεται ότι ήταν ένας πάρα πολύ μεγάλος έρωτας. Κατά τη διάρκεια αυτού του πολύ μεγάλου έρωτα, ο άνθρωπος αυτός απουσίασε σχεδόν έναν χρόνο. Χωρίσανε μια εβδομάδα και η άλλη ανεβάζει τις κούτες από το καινούργιο της σπίτι ημίγυμνη. Τι να σχολιάσω ακριβώς. Τι δε καταλαβαίνουμε ακριβώς; Είναι ξεκάθαρο» είπε η Ελισάβετ Σπανού.

Read More

And More