Ελισάβετ Σπανού: Η αποκάλυψη για τα κιλά στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της – «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα άλλαζε το σώμα μου»

Αντίστροφα μετρά η Ελισάβετ Σπανού για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει την χαρμόσυνη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ λίγες ημέρες μετά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Γεια σου και μίλησε για πρώτη φορά.

Σήμερα, Κυριακή 3/3 η Ελισάβετ Σπανού μπαίνει στον 7ο μήνα κύησης και με μια ανάρτηση στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες σκέψεις της.

«Μπαίνοντας στον 7ο… επίσημα +10κιλα!! και ενώ ανέκαθεν αγαπούσα (και φυσικά αγαπώ) τη γυμναστική και έβρισκα πάντα όμορφο ένα λεπτό (χωρίς υπερβολές) γυμνασμένο γυναικείο σώμα… τελικά ανακαλύπτω πως η ομορφιά στη γυναίκα και στο σώμα της είναι οι καμπύλες της οι καμπύλες που σχηματίζονται για να φιλοξενήσουν μια ζωή αλλά και οι καμπύλες που φυσικά υπάρχουν και μας κάνουν… γυναίκες δεν περίμενα ποτέ ότι θα άλλαζε το σώμα μου τόσο και θα το χαιρόμουν», έγραψε η Ελισάβετ Σπανού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Read More

And More