Ελισάβετ Σπανού: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η Ελισάβετ Σπανού ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor! Η γνωστή τραγουδίστρια στην πρώτη αποχώρηση συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους, με συνέπεια να φύγει αρκετά πρόωρα από το reality επιβίωσης.

Η Ελισάβετ Σπανού μάλιστα, το πρωί της Κυριακής 2/1 έφτασε στην Ελλάδα, και όπως θα δεις στις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE o Πέτρος Χόντος οι άντρες από την ασφάλεια της παραγωγής τη συνόδευσαν μέχρι την έξοδο. Η ίδια ωστόσο δεν έκανε καμία δήλωση μιας και όπως γνωρίζουμε από τον περσινό κύκλο το συμβόλαιο των παικτών δεν τους επιτρέπει να μιλήσουν κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο.

Η Ελισάβετ Σπανού, λίγο μετά την άφιξή της έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Σίγουρα η πιο ιδιαίτερη πρωτοχρονιά της ζωής μου… Με βρήκε σε ένα ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο, μόνη, χωρίς τηλέφωνο (πιστέψτε με δεν ήταν τόσο τραγικό όσο ακούγεται! Είναι καλή η μοναξιά καμία φορά συν του ότι ανέκαθεν δεν τα πήγαινα καλά με τις γιορτές και τα “πρέπει” τους). Έτσι έκλεισε τον κύκλο της αυτή η χρονιά που γενικά δεν την λες εύκολη… Ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα και τις ευχές! Νιώθω ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία, αγάπη και ελευθερία! Εύχομαι το 2022 να μην μοιάζει με Survivor αλλά με το «μικρό σπίτι στο λιβάδι»!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisavet Spanou 🙆🏻‍♀️ (@elisavet_spanou)

Read More

And More