Ελισάβετ Σπανού: «Με ξένισε η λεπτομερής αναφορά της Άννας – Μαρίας Βέλλη στο περιστατικό ξυλοδαρμού της»

Την Ελισάβετ Σπανού που έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφήσει πίσω της την καριέρα στο τραγούδι συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Γειά σου” και ο Ισίδωρος Φίκαρης.

«Τάσσομαι πολύ υπέρ στο να λέμε ανοιχτά κάποια πράγματα πλέον γιατί αυτό είναι που δίνει δύναμη και στις υπόλοιπες να μιλάμε. Με ξένισε πάρα πολύ η λεπτομερής αναφορά στο περιστατικό. Πραγματικά νομίζω ότι δεν εξυπηρετεί σε κάτι παρά μόνο στη λαγνεία που μας έχει πιάσει όλους για δυσάρεστες καταστάσεις» σχολίασε η Ελισάβετ Σπανού για την εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για το περιστατικό κακοποίησής της σε πρόσφατη ομιλία της.

Η Ελισάβετ Σπανού αναφέρθηκε και στην αμήχανη τηλεοπτική στιγμή που έζησε όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και την έβαλαν να καθίσει δίπλα στον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Να ευχηθώ να πάνε όλα καλά και να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους και να είναι ευτυχισμένοι όλοι μαζί και υγιείς. Ένιωσα απίστευτα αμήχανα. Ένιωσα δυσάρεστα και για τον Δημήτρη. Ήρθα σε δύσκολη θέση. Ήθελα να τον υπερασπιστώ γιατί καταλάβαινα ότι η θέση εκείνου ήταν πιο δύσκολη γιατί έχει και τη σχέση του» είπε.

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια ερώτηση που μου είχε κάνει ο κύριος Αρναούτογλου για το πως θα ένιωθα εγώ, αν έβλεπα κάποιον που θαυμάζω να δουλεύει σε ένα εστιατόριο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί αλλά δε θεωρώ κακό να δουλεύει ένας άνθρωπος. Κακό θεωρώ να μη δουλεύει» είπε σε άλλο σημείο η Ελισάβετ Σπανού με αφορμή τα επικριτικά σχόλια που είχε δεχτεί στο παρελθόν για την απόφασή της να εργαστεί σε ένα εστιατίριο.

Για την απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων είπε, «Έχω μιλήσει στον σύντροφό μου για την κατάψυξη ωαρίων που έχουμε κάνει. Το έκανα ξεκάθαρα για τον εαυτό μου, για να μπορέσω να ξε-αγχώσω τον εαυτό μου. Για να μπορέσω να δώσω τη δυνατότητα στον εαυτό μου ακόμα κι αν είναι αργά να κάνω ένα παιδί. Ήταν ένα δώρο στον εαυτό μου».

Read More

And More