Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Επέστρεψε “στον τόπο του εγκλήματος” – Που και με ποιον συναντήθηκε

Στον “τόπο του εγκλήματος” φαίνεται πως επέστρεψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι λίγους μήνες μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η νεαρή δημοσιογράφος που είχε προκαλέσει αίσθηση με την εμφάνισή της στο ριάλιτι επιβίωσης πλέον έχει επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητά της και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Μυκόνου.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, εκτός από τα κέντρα αισθητικής που διαθέτει στην Αθήνα, έχει και τη δική της εκπομπή στο Mykonos Live tv. Για αυτό τον λόγο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νησί της Μυκόνου. Εκεί αφού έκανε κανονικά τη δουλειά και τις συνεντεύξεις της απόλαυσε και μερικές βόλτες στα στενά του νησιού μαζί με τον ιδιοκτήτη του καναλιού Χρήστο Νάζο.

Τις ίδιες μέρες ωστόσο, στο νησί βρέθηκε και η Χριστίνα Κεφαλά η οποία επίσης συμμετείχε στο φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης σε διαφορετική όμως περίοδο. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τις βόλτες της νεαρής δημοσιογράφου στα στενά της Μυκόνου, η οποία έδειχνε να είναι σε ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση και δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει και μια φωτογραφία με την Χριστίνα Κεφαλά.

Να θυμίσουμε πως όσο η Ελιζαμπεθ βρισκόταν στο παιχνίδι είχε μια έντονη κόντρα με την Ασημίνα Ιγγλέζου και ο λόγος δεν ήταν άλλος από το Mykonos Live tv στο οποίο η ξανθιά παίκτρια διεκδικούσε μια θέση ενώ η Ελίζαμπεθ θεωρούσε ότι θέλει να… την εκθρονίσει. 

Φωτογραφίες: Νdp

Read More

And More