Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Ο κουβανέζικος χορός στο πάρτι του γάμου τους – Βίντεο

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο γιατρός ο οποίος προσέγγισε την πρώην παίκτρια του Survivor μέσα από τα social media, είχε την ευκαιρία να τη γνωρίσει από κοντά, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή του μέσα σε λίγους μήνες.

«Εμένα μου μίλησε ο κοινός μας φίλος για μία πανέμορφη γαζέλα που έχει γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευε. Είχα όλη την περιέργεια, τη βρήκα στο Instagram, γίναμε φίλοι και την παρακολουθούσα», είχε αναφέρει ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Ο γιατρός που έκλεψε την καρδιά της Ελίζαμπεθ Ελέτσι τη ζήτησε σε γάμο προσφέροντας ένα μονόπετρο αξίας 13.500 ευρώ. 

«Παρασύρθηκα από τη χαρά μου και έγινε τόσο σούσουρο… Έγινε πάνω στον ενθουσιασμό μου. Δεν είπα για να δείξω ότι είμαι κάποια. Είμαι συνεσταλμένη. Πάντα δουλεύω και κάνω δικά μου ρεπορτάζ, είμαι πολυμήχανη», απάντησε αργότερα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τις αντιδράσεις μετά τη δήλωση για την αξία που έχει το μονόπετρο.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκαν στον γάμο τους που πραγματοποιήθηκε σε πολυχώρο εκδηλώσεων, εκεί όπου ακολούθησε το μεγάλο πάρτι.

Το ζευγάρι έκανε είσοδο με τραγούδι της Δέσποινας Βανδή:

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης χόρεψαν κουβανέζικους χορούς:

Ακολούθησε το μεγάλο πάρτι με τον Τριαντάφυλλο, καθώς ο τραγουδιστής ανέλαβε να διασκεδάσει τους νιόπαντρους μαζί με τους καλεσμένους τους. 

Βίντεο: Beautiful People PR/ Instagram

Read More

And More