Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη νέα παίκτρια του Survivor – Φωτογραφίες από τη ζωή της

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι η νέα παίκτρια που “εισέβαλε” στο Survivor το βράδυ της Κυριακής 10 Ιανουαρίου και προστέθηκε στην ομάδα των διασήμων.

Η γνωστή δημοσιογράφος έπεσε στα βαθιά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, καθώς την περίμενε ένα αρκετά απαιτητικό αγώνισμα. Ωστόσο, η ομάδα της δεν κατάφερε να βρει το μυστικό της επιτυχίας και έτσι ηττήθηκε από την ομάδα των μαχητών με σκορ 10 – 2.

Δες την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να αγωνίζεται:

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Survivor λέγοντας: “Είναι μία γνωστή δημοσιογράφος που ασχολείται με το κοσμικό ρεπορτάζ κι έχει πάρει συνεντεύξεις από γνωστούς και Έλληνες και ξένους, όπως ο Kanye West, η Kim Kardashian και ο Jeffree Star. Την γνωρίζουν πολλοί celebrities κι έχει φίλους που δεν το πιστεύετε”.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ή αλλιώς “Γαζέλα της Μυκόνου” όπως την αποκαλούν, είναι 37 ετών, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα.  Οι γονείς της είναι από τη Νιγηρία και έχει έξι αδέρφια. Σπούδασε δημοσιογραφία, έχει δουλέψει σε τηλεοπτικές παραγωγές ενώ παράλληλα τα τελευταία 5 χρόνια διατηρεί το δικό της ινστιτούτο ομορφιάς.

Θα της λείψουν η περιποίηση της, τα καλλυντικά της και οι βλεφαρίδες της. Δεν έρχεται στο Survivor για να κάνει φιλίες και δημόσιες σχέσεις με τους άλλους γιατί στο μυαλό της έχει μόνο ένα πράγμα, να είναι εκείνη η νικήτρια!

Η γνωστή δημοσιογράφος διαθέτει το δικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram φωτογραφίες από τη ζωή της. Πολλές από αυτές είναι, μάλιστα, τραβηγμένες στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More