Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι: Ποια είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο The Crown – Φωτογραφίες

Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι είναι η ηθοποιός που κατέκτησε τον ρόλο της πριγκίπισσας Diana για την πέμπτη και έκτη σεζόν του ”The Crown” και φαίνεται πως η επιλογή της παραγωγής άρεσε πολύ στο κοινό.

Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι πήρε τη σκυτάλη από την Emma Corrin για να υποδυθεί τη σύζυγο του πρίγκιπα Καρόλου σε μεγαλύτερη ηλικία και στο διάστημα δηλαδή που σχέση του βασιλικού ζευγαριού έχει σκαμπανεβάσματα και εντάσεις, που παίρνουν το διαζύγιο αλλά και στον ξαφνικό θάνατο της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Όπως είχε εξομολογηθεί ο δημιουργός Peter Morgan, η πλοκή θα σταματήσει στην 6η σεζόν, καθώς δεν επιθυμεί να αναφερθεί σε νεότερα γεγονότα, από τη στιγμή που δεν έχει περάσει το κατάλληλο χρονικό διάστημα και δεν μπορούν να θεωρούνται σημεία της ιστορίας.

Η ομοιότητά της Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι με την Πριγκίπισσα Diana είναι πραγματικά εντυπωσιακή, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς.

Ποια είναι η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι

Η 31χρονη γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1990 στο Παρίσι. Ο πατέρας της κατάγεται από την Πολωνία και η μητέρα της από την Αυστραλία. Οι γονείς ήταν χορευτές μπαλέτου και έτσι και εκείνη απέκτησε μεγάλη αγάπη για τον χορό.

Ακολούθησε και η ίδια το μπαλέτο από πολύ μικρή ηλικία μέχρι που συνειδητοποίησε την αγάπη της για την υποκριτική και το θέατρο.

«Είμαι μια τεμπέλα πρώην μπαλαρίνα», εκμυστηρεύτηκε στη βρετανική Vogue ενώ βρισκόταν στο πλατό για μια φωτογράφιση το 2018. «Δεν έχω παρακολουθήσει μάθημα εδώ και τέσσερα χρόνια». Η Νταϊάνα λάτρευε επίσης το μπαλέτο – κάνοντας μαθήματα σε αυτό μαζί με μαθήματα τζαζ και ταπ.

Όταν η Ντεμπίκι έκλεισε τα 5 της χρόνια μετακόμισε στη Μελβούρνη, ωστόσο, η ίδια μόλις ενλικιώθηκε μετακόμισε στο Λονδίνο ενώ ταξίδευε συχνά και στο Λος Άντζελες.

Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι σπούδασε στη δραματική σχολή του University of Victorian College of the Arts της Μελβούρνης, από όπου αποφοίτησε το 2010, ενώ στο δεύτερο έτος βραβεύτηκε ως η καλύτερη της τάξης.

Οι ταινίες και οι διακρίσεις.

Η 31χρονη καλλονή το 2018 διακρίθηκε με το βραβείο Chopard στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, μαζί με τον ηθοποιό Joe Alwyn. Το συγκεκριμένο βραβείο που θεσπίστηκε το 2001 απονέμεται από επιτροπή την οποία αποτελούν επαγγελματίες ηθοποιοί σε δύο νέους συναδέλφους τους κάθε χρόνο, ως αναγνώριση του ταλέντου τους και προκειμένου να ενισχύσουν την καριέρα τους στο χώρο.

Στο θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει στην παραγωγή του Sydney Theatre Company για την παράσταση The Maids, στο πλευρό της Cate Blanchett, και σίγουρα θα την έχεις πετύχει σε μία από τις κινηματογραφικές της εμφανίσεις – ”The Great Gatsby”, ”Widows”, ”The Man from U.N.C.L.E.”, ”Valerian and the City of a Thousand Planets” κ.ά.

Φωτογραφίες: Splash News

 

Read More

And More