“Ελλάδα έχεις ταλέντο” και ο ΣΚΑΙ… ανάσανε! Εντυπωσιακές οι επιδόσεις της πρεμιέρας στους πίνακες τηλεθέασης.

“Ελλάδα έχεις ταλέντο” και για να ακριβολογώ έχεις πολλά… ταλέντα. Χιλιάδες ταλέντα… Ταλέντα που δεν εξαντλούνται ποτέ… Ταλέντα που είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή έτοιμα για να βγουν από την σκιά στο τηλεοπτικό φως και να ζήσουν κι αυτά το όνειρό τους. Ταλέντα, ταλέντα, ταλέντα, ταλέντα… Ταλέντα παντού και όσο η τηλεόραση υπηρετεί αυτή την “φιλοσοφία”, τόσο θα υπάρχουν έτοιμα ταλέντα για να αδράξουν την μέρα που θα βρεθούν μπροστά από τις κάμερες.

Που θέλω να καταλήξω; Πως το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” έκανε χθες την εμφάνισή του στους δέκτες μας και παρά τον αιφνιδιαστικό τρόπο με τον οποίο έκανε πρεμιέρα, – μιας και βγήκε νωρίτερα στον αέρα απ ΄ότι αρχικά είχαν προγραμματίσει οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ -, κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση του κόσμου.

Ναι, οι λάτρεις του συγκεκριμένου φορμάτ ήταν εκεί και του χάρισαν πραγματικά μία πολύ δυναμική έναρξη. Και για του λόγου το αληθές; Η πρεμιέρα του νέου “Ταλέντου” με τον Γιώργο Λιανό στο ρόλο του παρουσιαστή και τους υπέροχους Γιώργο Καπουτζίδη, Μαρία Μπακοδήμου και Σάκη Τανιμανίδη στην επιτροπή, κατάφερε να κερδίσει κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 34,2%, στα νεανικά κοινά έφτασε το 31,2%, ενώ υπήρξε και στιγμή που η εκπομπή απογειώθηκε μέχρι και στο 36,7%.

Read More

And More