Η Ellen Page παντρεύτηκε την σύντροφό της! [pics]

Η Ellen Page ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την σύντροφό της, Emma Portner και η όμορφη αποκάλυψη έγινε από την ίδια την ηθοποιό, μέσα από το Instagram. Η Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια ανακοίνωσε πως παντρεύτηκε την αγαπημένη της, ανεβάζοντας φωτογραφία όπου οι δυο γυναίκες φορούν τις βέρες τους.

«Δεν το πιστεύω πως μπορώ να αποκαλώ σύζυγο αυτήν την εκπληκτική γυναίκα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ellen Page στην λεζάντα, ανεβάζοντας συνολικά τρεις φωτογραφίες. Από την άλλη, η Emma Portner έκανε την ίδια κίνηση, γράφοντας και εκείνη στην λεζάντα: «Μπορώ να αποκαλώ αυτήν την απίστευτη γυναίκα ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ». Η σύζυγός της είναι δασκάλα χορού στο Broadway Dance Center, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον Justin Bieber.

Η Ellen Page έχει πρωταγωνιστήσει με μεγάλη επιτυχία στις ταινίες Juno και Inception, ενώ είχε προταθεί και για Όσκαρ. Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη πριν τέσσερα χρόνια, ώστε να βοηθήσει ανθρώπους που κρύβουν την σεξουαλικότητά τους.

«Κουράστηκα να κρύβομαι και κουράστηκα να λέω ψέματα…Είμαι εδώ σήμερα επειδή είμαι ομοφυλόφιλη. Και επειδή ίσως μπορώ να κάνω τη διαφορά, να βοηθήσω άλλους να ζήσουν πιο χαλαρά και πιο ελπιδοφόρα. Ανεξαρτήτως αυτού, αισθάνομαι ότι έχω μια προσωπική υποχρέωση και μια κοινωνική ευθύνη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τον Φεβρουάριο του 2014.

https://www.instagram.com/p/BbcUQ6MDGCX/?taken-by=emmaportner

https://www.instagram.com/p/BcgQL12jRsx/?taken-by=emmaportner

Read More

And More