Έλλη Κοκκίνου: Για πρώτη φορά στο MadWalk! Η έκπληξη που κρύβει η εμφάνισή της

Η αντίστροφή μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή της μουσικής και της μόδας ξεκίνησε! Το Madwalk επιστρέφει, για 8η συνεχή χρονιά, για να ενώσει αγαπημένους καλλιτέχνες στο πιο ξεχωριστό event που συνδυάζει ανατρεπτικά live performances με μοναδικά fashion shows. Ανάμεσά τους θα απολαύσουμε και την Έλλη Κοκκίνου. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο fashion music project που έχει γίνει θεσμός! Η ίδια έχει ξεκινήσει ήδη τις εντατικές πρόβες για την εμφάνισή της έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για την μεγάλη βραδιά! Το TLIFE έμαθε όλες τις λεπτομέρειες για το act της που θα είναι ένα από τα highlight του Madwalk 2018 by Serkova.

To event θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό τη Δευτέρα 19 Μαρτίου. Η Έλλη Κοκκίνου θα είναι μόνη της στο εντυπωσιακό stage του Madwalk και θα ντύσει με την ερμηνεία της το catwalk της σχεδιάστριας Χριστίνας Ζαφειρίου. Σχέδιά της έχουν φορέσει πολλές αγαπημένες κυρίες της εγχώριας showbiz.

https://www.instagram.com/p/BgOBH7TA3UZ/?taken-by=ellikokkinou

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το κομμάτι που θα τραγουδήσει η Έλλη θα είναι έκπληξη καθώς δεν θα είναι από την δισκογραφία της.

Παράλληλα με τις πρόβες για το Madwalk ετοιμάζει και τη νέα τις δισκογραφική δουλειά. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο studio και γράφει τα νέα της τραγούδια.

Read More

And More