Έλλη Παπαγγελή: Ξέσπασε για τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία!

Ξέσπασε η Έλλη Παπαγγελή μετά τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία εξαιτίας μιας ανάρτησής της περί ΠΑΟΚ και “Βουλγάρων” που προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Η σέξι Έλλη αποκάλυψε πως “δεν είναι εκείνη το πρόβλημα”.

Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, η Έλλη Παπαγγελή βρίσκεται εκτός κόμματος, με τη Διοικούσα Επιτροπή της Θεσσαλονίκης να κάνει λόγο για «διχαστικές δηλώσεις» που«προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα».

«Οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια η Έλλη Παπαγγελή στην προσπάθειά της να εξηγήσει την ανάρτηση που οδήγησε στη διαγραφή της έγραψε στο Facebook: “Όταν είδα ανθρώπους για μια ομάδα να αρνούνται να υπηρετήσουν τη χώρα μας σε περίπτωση επιστράτευσης, το θεώρησα απαράδεκτο. Η ανάρτηση μου φυσικά δεν τα «βάζει» με κανέναν από όλους τους αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, και κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας. Στηλιτεύει μόνο τους λίγους ανεγκέφαλους που θεωρούν πως η ομάδα τους είναι πιο σημαντική από τη Πατρίδα μας. Την Θεσσαλονίκη την λατρεύω, γνωστή άλλωστε και η θέση μου για την ονομασία των Σκοπίων. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Όσο για τον οχετό ορισμένων σχολιαστών που επίτηδες παρερμήνευσαν ένα χιουμοριστικό post στο Ιnstagram, δεν μου προξενεί καμία εντύπωση. Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας”.

Ωστόσο, η σέξι Έλλη Παπαγγελή, μιλώντας στην Secret των Παραπολιτικών ξεσπά και αναφέρει χαρακτηριστικά: “Δεν ήθελα να θίξω ούτε τον κόσμο του ΠΑΟΚ ούτε τη Βόρεια Ελλάδα, όπου έχω πολλούς φίλους και την οποία αγαπώ ιδιαίτερα. Με αυτόν τον τρόπο ήθελα απλώς να κατακρίνω τη θέση του συγκεκριμένου πηρύνα ανθρώπων, οι οποίοι δήλωσαν πως δεν θέλουν να υπηρετήσουν την πατρίδα σε περίπτωση επιστράτευσης θα απείχαν. Το πρόβλημα δεν είμαι εγώ, αλλά όλοι αυτοί που υπερασπίζονται τέτοιου είδους απόψεις, οι οποίες είναι αντεθνικές και επικίνδυνες”.

Read More